Siri'de şaşırtan açık!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siri'de şaşırtan açık!

iPhone 4S'in büyük ilgi gören Siri işlevinde ortaya çıkan güvenlik açığı, bakın nelere neden oluyor!

iPhone 4S'in dikkatleri üzerine çeken sesli denetim özelliğinde önemli bir açık keşfedildi. Buna göre iPhone 4S'de varsayılan olarak açık olan Siri işlevi, telefonunuz kilitli bile olsa giriş düğmesini basılı tutarak metin mesajları ve e-posta göndermeye izin veriyor.

Açık, Sophos Naked Security blog'undan Graham Cluley tarafından sınanmış ve herhangi bir parola girmeksizin kısa mesaj ve e-posta göndermenin mümkün olduğu anlaşılmış. Apple'ın bu yöntemi varsayılan halde sunması, bizce gerçekten ilginç bir karar.

Küçük bir ayar değişikliğiyle açıktan kurtulmak mümkün. Tek yapmanız gereken, "Parola ile kilitliyken Siri'ye erişim izni ver" seçeneğini "Kapalı" olarak ayarlamak.

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
umarım bunu küçük bir yazıLım iLe 4 için de kuLLanabiLiriz , tabii ki Türkçe oLarak :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
adam bunu bilerek yapmış, üstelik kapatma seçeneği de koymuş, kapatma seçeneği olmasa neyse.
nasıl AÇIK oluyor anlamadım ben :hmmm

merzan_

Üye
Yaw arkadaş açık bulmak için elinden geleni yapıyorlar. Adamlar açık vermemiş kişiselleştirmiş ister açık tutarsın ister kapalı yuh artık yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt