”Siri” aslında Android’de kullanılacakmış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
”Siri” aslında Android’de kullanılacakmış
iOS işletim sistemi ile çalışan cihazlarda kullanılmak üzere tasarlanmış bir kişisel akıllı asistan ve navigasyon programı olan Siri, aslında Android işletim sistemi ile çalışan cihazlarda kullanılacakmış.



Sade bir arayüze sahip olan, kullanıcıların sorularını cevaplayan Siri, şu an Apple’ın ellerinde her geçen gün biraz daha gelişiyor. Siri, henüz Apple denetimi altında olmadığı dönemlerde, planlanan düşünceler gerçekleşse idi şu an Siri Android’li cihazlarda kullanılıyor olacaktı. ABD’nin en büyük şirketlerinden biri olan Verizon, Siri ile bir kontrat imzalamış ve reklam içinde binlerce dolar harcamıştı. O zamanlar Siri’nin Android’de hayat bulacağı ve geleceğindeki başarılarda Android’in önemli bir rol oynayacağı düşünülüyordu.Tüm bu gelişmeler yaşanırken Steve Jobs, Siri’nin ortak kurucularından olan Dag Kittlaus ile görüşmeler yapmaya başladı. Bu görüşmeler sonucunda Apple şirketi Siri’yi satın alarak Verizon şirketinin planlarını alt üst etmiş oldu. Steve Jobs akıllılık edip bu görüşmeleri gerçekleştirmeseydi, şuan Siri Android‘e gelmiş olacaktı.

Kaynak: Maxicep
 


fk555897

fk555897

Üye
Yalnız böyle iyi bir program böyle bir işletim sistemine yakışmazdı.
 

RailRush

Üye
iyide en az siri kadar iyileri galaxyler ve nexuslarda var
 
meme4

meme4

Üye
siri bencede iosa yakışıyor belkide siriyi ios çıkardığı için böyle kalıplaşmış bir düşüncem var ama Türkçe destegi yok bu yüzden Türkiye de boş bir uygulama diye düşünüyorum
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Androidde de google now var.hem de turkce
 
caglar b

caglar b

Üye
adamlar hala steve jobs un ekmegini yiyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt