ŞIRDAN olsa da yesek be arkadaşlar değil mi ? Kimlerin canı çekti . :)

Aege

Üye
Tadı güzel gerçekten

Karides,yengeç,bilimum böcek türünü yerseniz - hani şu bıyıklı bıyıklı, gece görseniz çocuğunuzu düşüreceğiniz cinsten olanları - adınız sosyete olur. İş,içi pirinçle doldurulmuş baboş'a gelince miğde bulanır. Koyun bu koyun, her yeri yenir.

Tepkiler: minoo

MetQ7

Üye
Tuhaf bir görüntüsü var acaba tadı nasılsır

Reşwan

Emekli Yönetici
bunun görünümü biraz tuaf ama tadı çok güzeldir.

Tepkiler: Aege

buketcik

Üye
ne bu yaa

Tepkiler: Sidretül Münteha
Tadını merak edenlere anlatayım. Baharat sentezli yumuşak pirinçlerin dudak kadar yumuşak bir organın içerisine soğuktan üşümüş kelebekler gibi dizildiklerini düşünün. Ve oracıkta o ılımanlıktan ötürü birbirine kenetlendiklerini. Hani az bir şeyi dışarı çıksa '' Dondum Anam '' deyip içeri kaçacak. O derece muntazam dizilmişler. Kalın ucundan başlamak suretiyle ince ucuna kadar verilen ısırık darbeleri, her bir prinç tanesinin ve o kırışık lezzetin miğdenizde ya da damağınızda yarattığı şöleni yarıda kesmemek için bir tane daha yersiniz. Hele sarhoşsanız, şırdancıya kazanı kapattırıp kendisine evine gitmesini ve bütün şırdanların satılmış olduğunu diğer müşterilere şimdiden söylemesini istersiniz. Arada bir ağzınıza ot,gübre,leblebi halinde siyah kütleler gelebilir. Bu da şırdanın size en güzel sürprizidir.

Tepkiler: Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Tadı güzel. Yahu sanki yemeği cignerken hala güzel bir görüntüye sahip oluyorda..

Hayvanın neresi bu abi Bağırsak a benziyor ama doğru değildir umarım

Bu, hayvanın en güzel yeri Bilmem ne işe yarar.

Tepkiler: Revengeful

minoo

Üye
İşkembe yerim sadece ya bu ne şeklinde hayır yok arkadaş Tadı güzel olsa kaç yazar. Görünce kusarım ben bunu, yemeyi bırak

Revengeful

Emekli Yönetici
Olsada yesek Dİablos, Kalender ve Panic attack la yemeye gideriz artık Adanaya geliyorum zaten her yıl

Tepkiler: ' KalendeR '