Sıradışı veda töreni; motosiklet süren bu genç aslında bir ölü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aksi

Üye
    Konu Sahibi

Porto Riko'da yaşayan 22 yaşındaki David Morales Colon geçtiğimiz perşembe günü bir cinayete kurban gitti.

Cenazesini akrabalarının ve arkadaşlarının son bir kez görmesi için hazırlayan Marin Cenaze Evi alışılmadık bir yöntem kullanarak genç adamı bir tabutta sergilemektense onu Honda CBR600 F4 motosikletinin üzerine oturttular.

Milliyet'in haberine göre cenaze evi genç adama motosiklet kıyafetlerini giydirip kaskını da motorunun üzerine yerleştirdi.

Motosikletin Colon'a amcası tarafından hediye edildiği öğrenilirken ailesi de genç adama son vedalarını bu şekilde etmenin acılarını bir nebze olsun azalttığını söylüyor.

PORTO RİKO

aLone

Üye
motoru bana verseler

ama insan nasıl bir şekilde öldüyse öle kalır kıpırdamazki admalar nasıl o şekilde tutayı basardı anlamadım

ama insan nasıl bir şekilde öldüyse öle kalır kıpırdamazki admalar nasıl o şekilde tutayı basardı anlamadım
o öldükten hemen sonra için geçerli değildir vücudu soğuyana kadar geçerlidir o da yaklaşık 6-7 saat yapar herhalde ama motor üzerinden 6- 7 saatten fazla kalırsa adam o şekilde kalır

403yunus

Üye
bencede nasıl düşmüyor adam o şekilde duruyor

o öldükten hemen sonra için geçerli değildir vücudu soğuyana kadar geçerlidir o da yaklaşık 6-7 saat yapar herhalde ama motor üzerinden 6- 7 saatten fazla kalırsa adam o şekilde kalır
alla alla nse ögrendigim iyi oldu saol kardeş

Samsunspor

Emekli Yönetici
hadi canım !..

benden sağLam duruyor yahu , saçmaLık

haltie

Üye
yuh ölüye rahat verin bari

haltie

Üye
aynen vucut öyle kalacak nasıl acılacak acılmazki kolay kolay

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
bulurlar bı yolunu halıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...