Sıradışı Kasa Modifikasyonları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeacona

jeacona

Üye
    Konu Sahibi
Sıradışı Kasa Modifikasyonları
Dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgiyle sürdürülen hobilerden biri, sıradışı kasa tasarımların ortaya konulduğu "Modifikasyon"dur.
Birçok insan tarafından ilgi gören bu konu, ortaya konulan çalışmalarla da dikkat çekiyor.

Akvaryum
İlgimizi çeken tasarımlardan ilki bunlar oldu; akvaryum içeren kasalar. Yorum sizlere ait...

Uçak
Uçak motifleri, kasa modifikasyonunda popüler konulardan... İşta bir örnek:

Taş Kasa
Evet, doğru duydunuz; taş kasa...

Ekonomik Çözümler..
Bulduğum tasarımlar arasındaki en en en ekonomik çözümü aşağıdaki çalışma sunmakta. Karton kullanılarak ortaya konulmuş olan çalışma, ilgi çeken çalışmaalrdan...

başka tasarımlar :

yorumlar......

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
akvaryum şeklinde olan kasa güzel tasarım uçak şeklinde olan ise acaip ötesi!!!

hidayet

hidayet

Üye
kasaya akvaryum olurmu yaa çok tuhaf geldi bana daha güzel şeyler düşünülebilir

ukalaboy

ukalaboy

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 27 2006, 09&#58;29 AM) [post=323592]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
akvaryum şeklinde olan kasa güzel tasarım uçak şeklinde olan ise acaip ötesi&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
+1

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 27 2006, 09&#58;29 AM) [post=323592]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
akvaryum şeklinde olan kasa güzel tasarım uçak şeklinde olan ise acaip ötesi&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
+1 harika olmuss

Shadowman07

Shadowman07

Üye
akvaryumlu olanlar çok hoşuma gitti..

denizyalcin

denizyalcin

Üye
+1&#33;

Lion Heart

Lion Heart

Üye
+1 gerçkten harika olmuş.

youngprogrammer

Üye
uçak olan çok hoş:D

keremerson

keremerson

Üye
ekonomik olanı en iisi :ehe:ehe

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
uçak süper ötesi olmuş ama o kasayı nereye sığdıracak yeni bir bilgisayar masası alması lazım:D:D:D

danger03

danger03

Üye
ben bilgisayarcıda gördüm eski kasa monitörün içini boşaltmış akvaryum yapmış çokta hoş olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt