sıradaki rakimiz belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sıradaki rakimiz belli oldu
Ülkemizi UEFA Kupası'nda temsil edecek olan Galatasaray, Beşiktaş ve Kayserispor'un rakipleri belli oldu. En zor rakip ise Kayserispor'a düştüUEFA Kupası'nda Galatasaray ve Kayserispor ile birlikte 1. turda mücadele etmeye hak kazanan Beşiktaş'ın bu turdaki rakipleri belli oldu. Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Kharkiv , Kayserispor Fransız PSG, Galatasaray'a ise İsviçre'den Bellinzona ile eşleşti.

İŞTE RAKİPLERİMİZ
:

BEŞİKTAŞ'A NAMAĞLUP RAKİP Beşiktaş'ın rakibi Ukranya temsilcisi Metalist Kharkiv oldu. Temsilcimiz ilk maçını Ukranya'da oynayacak. Metalist Kharkiv takımı 6. haftası geride kalan Ukranya Ligi'nde yenilgisiz olarak üçüncü sırada...

KEZMAN TÜRKİYE'YE GELİYOR
Türkiye Kupası'nı alarak UEFA Kupası'na gitmeyi hak eden Kayserispor'un rakibi Fransa'nın güçlü temsilcisi Paris Saint Germain (PSG) oldu. Fransa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan PSG Fenerbahçe'den Kezman'ı transfet etti. Kasyerispor ilk maçını kendi evinde oynayacak...

CİMBOM'A İSVİÇRELİ
Bir diğer temsilcimiz Galatasaray' İsviçre ekibi Bellinzona ile başladı. İsviçre Kupa'sında finale yükselerek UEFA Kupası'na katıl hakkını elde eden Bellinzona 18 yıl aradan sonra bu sezon İsviçre Ligi'ne yeniden yükseldi. Bir dönem Galatasaray'da oynayan Türk kökenli Kubilay Türkyılmaz'ın da forma giydiği Bellinzona'nın kadrosunda Türk kökenli orta saha oyuncusu Gökhan Sermeter de forma giyiyor. Bellinzona, UEFA Kupası ikinci turunda Ukrayna temsilcisi FC Dnipro Dnipropetrovsk'i eledi. Temsilcimiz Galatasaray ilk maçını deplasmanda oynayacak.

UEFA Kupası 1. turunda ilk maçlar 18 Eylül, rövanşları ise 2 Ekim'de yapılacak ve gruplara katılacak takımlar belli olacak.

 


Dwyane_Wade

Üye
galatasaray ve beşiktaş tamam...:oke:kayseri zor...:(
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bencede
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt