Sıradaki güncellemeyi bekleyenler buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Sıradaki güncellemeyi bekleyenler buraya
Yorum sizin

Sarangni

Sarangni

Üye
Bir de Flemenkçe bilsek hiç fena olmayacaktı. :) Fifapesfifa sen şunu bir zahmet çeviri ver bizim için. :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Bir de Flemenkçe bilsek hiç fena olmayacaktı. :) Fifapesfifa sen şunu bir zahmet çeviri ver bizim için. :)
gingerbread mi android ice cream sandwich mi.Güncellemeler için sabırmısınız? Yanlış çevirmiş olabilirim bu belçika flemenkçesi ben hollanda flemenkçesi biliyorum zaten master ın 1 yılı bitti bu yılda bitsin işe başlayacam

ozan2020

ozan2020

Üye
ice cream sandwich :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Ice Cream Sandwich güncellemesi bizim telefonlar için gelecek mi yada bizim cihazlar bu güncellemeyi kaldıracak mı o bile bir muamma. 2.3.4'ün bile ne zaman geleceği belli değil. Ice Cream ile Google Tablet ve Telefonlar'a bir standart getirip cihazlar arasındaki farklılıkları ortadan kaldırmak istiyor bildiğim kadarıyla.

Yigit315

Yigit315

Üye
Ice Cream Sandwich güncellemesi bizim telefonlar için gelecek mi yada bizim cihazlar bu güncellemeyi kaldıracak mı o bile bir muamma. 2.3.4'ün bile ne zaman geleceği belli değil. Ice Cream ile Google Tablet ve Telefonlar'a bir standart getirip cihazlar arasındaki farklılıkları ortadan kaldırmak istiyor bildiğim kadarıyla.

:hmmm: bende aynı düşüncedeyim.Ki kaldıki bu 2.3'ün geleceğine bile inanmıyordum ben.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
gelir artık gio ya 2.3 yüklendi herşey mümkün

----------Eklendi @ 09:04:23 ---------- Yazıldı @ 08:55:56 ----------

bide sayfanın yazdığına göre 2012 de belçikaya sunulacakmış belçika sürümü multilanguage (fransızca,flemenkçe,almanca) geldiği için onların sürümleri bizdende geç geliyo 2012 icecreamsandwich yolu göründü demek bu

----------Eklendi @ 09:09:41 ---------- Yazıldı @ 09:04:23 ----------

yorumuma cevap vermişler (Welke toestellen in aanmerking komen voor de Android IceCream Sandwich upgrade mogen we jullie nog niet verklappen op dit moment. Wat we wel al kunnen zeggen is dat de upgrade in België voorzien is voor 2012.)Android Dondurma Sandviç yükseltme için uygun hangi aletleri, şimdi sizin hakkınızdır vermek yoktur. Ne olsa da söyleyebiliriz, yükseltme, Belçika'da 2012 için planlı olmasıdır. BENDEKİ TÜRKÇE KITLIĞI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt