Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıra geldi bana ( beni nasıl bilirsiniz) söyleyin bakıyım.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pelın_
Konu Sahibi
sıra geldi bana ( beni nasıl bilirsiniz) söyleyin bakıyım.
dinliyorum
doctorrr
Üye
kendisini gereksizlerde 'pelin beni affet' konularından tanıyorum iyi bi' ablamızdır matraktır falan
MasteLaa
Üye
Bu sitedeki en sevdiğim ablalarımdan birisin Fatoş ablam olsaydı keşke hep özlüyorum onu da Senin yerin apayrı Pelin ablam
x-scarface
Üye
ben tanımıyom tanışalım mı
- - - Eklendi - - -
aa yaşıtız abla
ismail
Üye
ablamdir kuruyemişcide çalişiyodu ama birakti
cukuleaks
Üye
Hem olgun hemde net bir kişiliği olan bir ablamızdır. Ha bide ayakkabı delisi vardı o senmiydin pelin abla
crazy_oruc
Üye
topuklu ayakkabıkarı ile ün yapmasıyla tanıyorum
pelın_
Konu Sahibi
Evet ablam o bendım
Amaru Shady
Üye
pisantalyalı pisistanbullu
Annem
işinden kurtuldu artık mutlu
Şimdilik bu ka
Genelde sohbet bölümünde, özellikle ne yapıyorsun ve takıntılılar kulübü konusunda takılır. Arada Gereksizlere de dadandığı olmuştur. Üyeleri topuklu diye diye bezdirmiş, teyze yakıştırmasıyla nam salmış birisidir. Şuana kadar çalıştığı şirket hakkında atıp tutardı ama kader teyzemizin de yüzüne gülmüş, severek yapacağı bir iş imkanı sunmuştur. Bunların haricinde Vapur Dumanı ve Minoo ile kanka durumundadır. Anlayacağız arkası sağlam, bir o kadar da gözü pektir. Ona karşı ayağınızı denk almanızı öneririm..