sınırsızcılar nerdesiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
sınırsızcılar nerdesiniz?
forumda 1 martı milat gösterip sınırsız vodafone diye bağıranlar acaba nerelerdesiniz merak ediyorum şebeke sorunu mu? bahaneniz vodafone ceosuyla konuşanlar sizede ayrıca tebrikler serpil hanım ne yaptı çark mı? etti saygılarımla avea kadar erkek operatör yok ne diyelim...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaş kusura bakmada. Sanki avea da çark etti. Sınırsız tarifesinden dolayı şu anda sorun yaşıyor.

piri.reis

piri.reis

Üye
televizyonda sahte reklamları dolaşıyor.

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
ya en azından cesaret etti avea hem turkcel ile vfone inadına aran kazan çıkararak olayı provake ettiler

paradox1026

paradox1026

Üye
aveayı kutlamak lazım ama sistemler çöktü ama Vodafone sınırsız devam solgun ille sınırsız konusacaüım diosan herkesi Vodafone'lu yap ve Vodafone limitsize geç neden bu kadar uzattın anlamadım yha

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
paradox dostum bende 3 hattan da var çok önemli değil lakin bu forumda vodafonenin ceosunun ağzından haberler vardı hem vodafone sınırsız sadece şebeke içi avea nın ki ise her yöne sistem çöküşlerini kıyaslamak bence avea ya haksızlık ilerleyen günler bakalım ne getirir haberlerinizi beklioz iii çalışmalar...

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
paradox dostum bende 3 hattan da var çok önemli değil lakin bu forumda vodafonenin ceosunun ağzından haberler vardı hem vodafone sınırsız sadece şebeke içi avea nın ki ise her yöne sistem çöküşlerini kıyaslamak bence avea ya haksızlık ilerleyen günler bakalım ne getirir haberlerinizi beklioz iii çalışmalar...
Ben onu şaka olarak söylemiştim ama ciddi almışsın anlaşılan.Şuan 2 dava açıldı Avea ya karşı 1.Turkcell 2.tüketici hakları mahkemesi ve Avea ciddi anlamda bir borç batağına sürükleneceğini anladı.Peki şuan Avea ne yapıyor bilginiz var mı Turkcell ve Vodafone kapısını çalıp anlaşma zemini arıyor.Hesapsız yola çıkarsa olacağı buydu.Cep Aran kampanyalarının sona erdirilmesini istiyor.Çünkü milletimiz saolsun herşeyi sömürmesini çok iyi biliyor.Avea bu tarifeyi 1 ay daha devam ettirebilse şebekeleri biraz daha iyi olsa sorun olmazdı ama şuan için şebekelerin çoğu çökmüş durumda ve insanlardan şikayet üzerine şikayet almaktadır.Bütün cep tlf işi yapan esnaf Avea hat alıp kontör kazanacakları numaraları aramakta ve bu hediye kontörleri satmaktadır.Hal böyle olunca Avea alımları kapatmış durumda.Yani herkes beklemeye geçti.Ama forumda dediğim gibi 15 Marta kadar yeni bir tarife çıkacak söylediklerimin arkasındayım.

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
Killyou arkadaşım aynı paragrafta şaka demişsin daha sonra 15 mart a kadar söyledikler,nin arkasındayımdemişsin 15 mart cümlende 1 marta benzemez umarım yalnız ben 3 operatörüde kullanan birisi olarak avea yı tebrik ediyorum turkcell 532 ayağıyla insanları sömürdü ben kaç kişi biliyorum ayda 500 tl ödeyen hattım karizma diye yalnız söylediğin halkımızın cehaletide ayrı bir dert tabi herşeyin başı eğitim diyorum haberlerinşz bekliyorum...

s.volkan

s.volkan

Üye
iyide turkcellin bu aran kazanlarıolduktan sonra Vodafone hangi cesaretle yeni tarife çıkaracak..

Herşey ölçüsünde kalsın..

Şebeke içi ucuzlasın şebeke dışı makul olsun abartmaya gerek yok..

emre3017

emre3017

Üye
Birgün herkes Turkcell e geçecek

Cynical

Cynical

Üye
Birgün herkes Turkcell e geçecek

Evet ve sonra Turkcell bütün tarifelerini kaldırıp yine eskisi gibi şebeke içi bile dakikası 4 kontörden konuşturmaya başlayacak, bize attığı kazığın haddi hesabı olmayacak.

macco

macco

Üye
Arkadaşlar kanpanya 31/03/09 tarıhınde doluyor ama ben bugun fatura odemeye gıttıgımde sordum kanpanyanın uzamatılması konusunda çalısmalar varmıs buyuk ıhtımalle uzatılacakmıs oyle soyledıler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...