sinirsiz video cekmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
sinirsiz video cekmiyor
telefonum c6-01 en fazla 1 bucuk saat video cekiyor hafizasi gayet yeterli 16 gb 15 ide bos 1 saatlik video boyutu 300 mb filan ordada sikinti yok hangi programi kullanmaliyim alexcrimean sym diye bisey kurdum oda ise yaramadi
bi sorum daha bu bilgisayardaki videolarimizi belgesellerdeki gibi hizli insaat yapimi arabalarin hizli hizli gecmesi gunesin hizli batisi gibi bunu hangi programla yapabilirim tesk.

- - - Eklendi - - -

upssss

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
ups

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
offfff ups

u_cosar

u_cosar

Üye
Aslında çekmesi gerekiyor eminmisin bak hd video çektiğin için 1,5 saat çekim kartını doldurabilir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşim tel özelliklerinde bile 1 buçuk saat vıdeo kaydı yazar bunu yükseltemezsin.

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
aaaaa dedemin uyduruk 6230 unda bile sinirsiz video cekiyoz bunda cekemiyecezmi yani nerde yaziyor oyle bisey gormedim hic

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çekebiliyorsan bizede söyle bizde çekelim sınırsız video yeni cihazlarda

TheMadness

TheMadness

Üye
Sınırsız çekilir ama 1 dakikalık video 120mb oluyor. Nereye sığdıracaksın? Üstelik Fat16.

mert41994

mert41994

Üye
720p kayıt çok yer kaplar. Ona göre ortalama boyut getirmişler.
Video efektleri için en profesyonel program sony vegas pro. %100 kullananını Hollywood'da ise alıyorlar :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlatamıyoruz malesef!

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
kardesim ben analtamadim galiba :D elimde 6230 var hafiza kartla 1 gblik boyutu var sinirsiz video cekebiliyor
ben videoyu paylasim boyutunde cekiyorum 720p degil 1.30 saate kadar cekiyor ve o vakte kadarda boyutu 300 mb ye filan geliyor
illaki bi yol vardir donanimsal birse degil gibi parca takip cikartmiycaz sonucda

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
ups .x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...