Sınırsız İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

Jitou

Jitou

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız İnternet
Aveanın yeni çıkardığı 10tlye sınırsız internet hakkında bilgisi olan varmı? :konus:

plusnettr

plusnettr

Üye
Konu hakında sizin dahi fikriniz yokken başlığa Faturalı/Faturasız eklemek ne kadar doğru tutun ki sadece Faturalı ya çıkarmış olsun hatalı bilgi alanlar ne olacak ?

- - - Eklendi - - -

Seç -Bağlan isimli faturalı tarife;

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/secbaglan.shtml?pagemenu=paketler.sms.faturali.secbaglan

- - - Eklendi - - -

S.E.Ç. BAĞLAN Paketi'ni sadece faturalı S.E.Ç. 500, S.E.Ç. 1000, S.E.Ç. 1500, S.E.Ç. 3000 tarifelerindeki müşterilerimiz satın alabilirler.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
:SS

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Faturasızlar da yok benim bildiğim kadarı ile sadece SEÇ tarifelerin de var !

ahmetgulbenli

ahmetgulbenli

Üye
yok abicim öyle bir şey

mscsadik

Üye
Müşteri hizmetleriyle konuştum da, tüm ticari eylemlerindeki hilebazlık bu kampanyadan da da uzak duramamış: Sınırsız dedikleri paket 1GB' mış. Ondan sonra ekstra ücret alınmıyormuş ancak hız nerdeyse internete girilemeyecek kadar düşürülüyormuş. Yani laf salatası, yani ticari ahlaksızlık işte. Bunu hakkediyoruz; duyarsız, tepkisiz, apolitik bir toplum olarak..

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Adsl de hiz dusumu 3 mbit oldu birde ceplere el atilmali en azindan 512 kbit olmali ki tv vs izleyebilelim androidim var netsiz bi halta yaramiyor heryerde wifi de olmuoki yahu 1 gb net aliorum sirf hemen.bitmesin die idareli kullaniyorum yil 2012 uzaya gitti bizim hemsolar bizde hala isli camla gunese bakmaya devam vesselam

efelerinapo

Üye
Ben sec baglan sinirsiz kullaniyorum 33 tl totalde fatura geliyo 1 gb den sonra yavaslama var diyo ama ben aylik en az 8 gb kullaniyorum telefonum galaxy s3 yavaslama oldugunu fark etmedim bile xd

bygokhan

bygokhan

Üye
Müşteri hizmetleriyle konuştum da, tüm ticari eylemlerindeki hilebazlık bu kampanyadan da da uzak duramamış: Sınırsız dedikleri paket 1GB' mış. Ondan sonra ekstra ücret alınmıyormuş ancak hız nerdeyse internete girilemeyecek kadar düşürülüyormuş. Yani laf salatası, yani ticari ahlaksızlık işte. Bunu hakkediyoruz; duyarsız, tepkisiz, apolitik bir toplum olarak..

yaw kardeşim helal olsun sana işte benim canım ülkemin vatandaşı yaw akıllanmıyorlar ya hala yangına krükle gidiyor bizim millet akıllanmıyor ya göz göre göre yazık günah o kadar paralara bi ipone 5 e 2500 tl veriyorlar :D

phasan

phasan

Üye
yaw kardeşim helal olsun sana işte benim canım ülkemin vatandaşı yaw akıllanmıyorlar ya hala yangına krükle gidiyor bizim millet akıllanmıyor ya göz göre göre yazık günah o kadar paralara bi ipone 5 e 2500 tl veriyorlar :D

Tanidik olmasa valla iphone kullanamazdim tanidik sayesinde iphone getirdi amerikadan

Takipçi Satın Al

Üst Alt