sinırsız internet isteyelim mail yağmuruna tutalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
sinırsız internet isteyelim mail yağmuruna tutalım
turkcell 4gb adil kullanımlı 40 tk ye yaptı biz 15 tl ye 1gb 3 tl ye 5gb isteyelim mail atsın tüm kardesler arkadaslar tektek verin vofodafone foruma üye olan arkadaslar forumdada yazın vodafone de çıkarır yakında ama fiyatı düsük olsun biz yoğun istekte bulunsak yapar.

- - - Eklendi - - -

Avea ,turkcell, bunlarda sınırsız internet var avea 40 tl ye1gb turkcell 4gb 45 tl ye adil kullanımlı sınırsız(limitsiz) internet paketi veriyor.yeni abone alımlarıda açık turkcell yeni çıkartti.
Amacım vodafone nin yakın zamanda yeni cepnet çıkaracağı .
Önemli olan hız 128 den aşağı düşmesin iki paket olsun 1.si 1gb adilkullanımlı 15 tl 2.paket 4gb adil kullanımlı 25 tl olsun hız 128 den aşağı dùşmeşin.
Maxicep ùyeleri ve misafir olarak girenler sizlerde toplanın mail adtın yoğun istek olursa yapar .
Vodafone forumda üye olarlar yazın forumda .önerin forumda sınırsız internet paketini fiyatı .15 tl hız 128 kbp den düsmesin.

- - - Eklendi - - -

Destek verin

everest22

everest22

Üye
öncelikle böyle bi paket çikaramazlar çünkü kafalarina göre internet paketi çikaramiyolar kaldi ki bu işide iyi biliyolar 96 kbps hiz veriyolar ama almak zorunda kaliyosun cunku başka paket yok turkcell in internet paketleri içler acisi başinda turk olmasa kimse kullanmaz o derece kotu yha avea , vodafone hepsi anlaşmiş gibi 96 kbps diyor başka bişi demiyor çok isterdim 1 mb hiz olmasinielbet 1 mb sinirsiz internet gelicek ama o gün geldiğinde biz hayatta olurmuyuz onu bilmiyorum

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
kardesim sen avea nın sınırsız paketi 128 kbps düşüyor bilmiyormusun

- - - Eklendi - - -

kardesim sen avea nın sınırsız paketi 128 kbps düşüyor bilmiyormusun

Avea yeni nesil 2gb kampanyasında hız 128 düşüyor .turkcell berbat demissin 4gb adil kullanımlı sınırsız internet paketi var yeni sınırsız paketler cıkardı

kcsoft

kcsoft

Üye
olsa güzel olur ben geçen m.h aradım cepnetleri geri gelmesi için kayıt oluşturdular çok talep var dedi ama ne zaman yapılır bilemiyoruz dedi

yani hala yeteri talep yok ha bide vodafone forumda ise daha önce açıldı ama nafile..

bu sefer bi yapılsın hayatta iptal etmicem o derece :)

Samet.25

Turkcell sirketlere is adamlarina hitap ettigi icin sinirsiz net cok zor var ama faturali aylik 50 100tl odersen var internet dk sms konusunda aile arkadas arasi konusacaksan en iyisi avea

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
vodafone den isteyelim verir yoğun talep olursa yapar unutmayın ilk sınırsız internet paketini vodafone getirdi hız konusunda da ilkleri yapar yoğun talep olursa 150kbps bile yapar yeterki mail atalım sesimizi duyuralım

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar ben vodafone forum a yazdım konu için teşekkürler

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
foruma hepimiz yazarsak ,vodafone duyar sesimizi destelleyin üye olan olmayan hepimiz için iyi olur

- - - Eklendi - - -

birlikten kuvvet doğar yoğun istekte bulunalım turkcell sınırsız internet pakaket tarifeleri çıkardı vodafone buna misilleme yapar ,yoğun bir şekilde hızını 128 kbp ye düşşün fiyat 15 tl fazla olmdsın .1. Sayfayı okuyun facebook larda dile getirelim vodafone forum da yazalım

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bu gün yanıt geldi gerekli yerlere aktardık diyor bana olumlu geldi bir tarife çıkacak iyi veya kötü herkes destek versin kesin yaparlar

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Merhaba boyabatlı,
Bu konu hakkında daha öncesinde gelen
talepler neticesinde öneriler ilgili birimlere
iletildi. Herhangi bir değişiklik yapılması
halinde hem buradan hem de web site
üzerinden duyurusu yapılacaktır. Takipte
kalmanı öneririm.
Vodafone Forum'a göstermiş olduğun ilgiden
dolayı teşekkürler.
Vodafone Forum Ekibi
Ynt: Ayda 15 liraya Vodafone
Sınırsız İnternet! olsun
Seçenekler 09-01-2013 08:34:26
boyabatlı yazdı:
diğer GSM operatörleri uygun fiyatlara
internet hizmeti verirken vodafone den güzel
adımlar bekliyorum sırf bu yüzden diğer
hattımı taşımak zorunda kaldım Vodafone nin
bizi dikkate alacağını umuyorum şimdiden
vodafone ailesine teşekkür ederim

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
tesekürler kardesim senin gibi duyarlı kardeslerimiz destek olğu için teşekürler inanınki vodafone sınırsız internet yeni cepnetler çıkaracak malum turkcell büyük bir atak yaparak sınırsız kalıcı internet paketleri çıkardı vodafone buna altarnatif çözüm içindelerdir biz fiyatı 15 tl ve hız adilkullanından sonra 128 kbps düssün diye yoğun mail atalım

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
tesekürler kardesim senin gibi duyarlı kardeslerimiz destek olğu için teşekürler inanınki vodafone sınırsız internet yeni cepnetler çıkaracak malum turkcell büyük bir atak yaparak sınırsız kalıcı internet paketleri çıkardı vodafone buna altarnatif çözüm içindelerdir biz fiyatı 15 tl ve hız adilkullanından sonra 128 kbps düssün diye yoğun mail atalım

Haydi arkadaslar destek verin

blastx

blastx

Üye
bence 4g gelmeden fazla bir şey ummak faydasız 4g yi beklemek lazım

- - - Eklendi - - -

yaw şevk kırmmak gibi olmasın da koca oparator 3 e 5 e bakmaz ki 2.5 e yaklaşan maxicep ailsi var bunların 1 milyonu yazsa olur derim ama 100 200 le olacak iş değil gibi geliyor objektif olalım bence

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
bence 4g gelmeden fazla bir şey ummak faydasız 4g yi beklemek lazım

- - - Eklendi - - -

yaw şevk kırmmak gibi olmasın da koca oparator 3 e 5 e bakmaz ki 2.5 e yaklaşan maxicep ailsi var bunların 1 milyonu yazsa olur derim ama 100 200 le olacak iş değil gibi geliyor objektif olalım bence

Evet arkadas katılıyorum maxicep i milyonlar takip ediyor 10 biri mail atsa kesin yapar

boyabatlı

boyabatlı

Üye
SizeOzel tasarlanan kampanyalar ister misiniz? OZEL yazin 1000e UCRETSIZ SMS atip,onay verin sizin icin abonelik,kullanim bilgilerinize gore kampanyalar yapalim

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
SizeOzel tasarlanan kampanyalar ister misiniz? OZEL yazin 1000e UCRETSIZ SMS atip,onay verin sizin icin abonelik,kullanim bilgilerinize gore kampanyalar yapalim

Teşekürler kardeşim

- - - Eklendi - - -

turkcell 4gb adil kullanımlı 40 tk ye yaptı biz 15 tl ye 1gb 3 tl ye 5gb isteyelim mail atsın tüm kardesler arkadaslar tektek verin vofodafone foruma üye olan arkadaslar forumdada yazın vodafone de çıkarır yakında ama fiyatı düsük olsun biz yoğun istekte bulunsak yapar.

- - - Eklendi - - -

Avea ,turkcell, bunlarda sınırsız internet var avea 40 tl ye1gb turkcell 4gb 45 tl ye adil kullanımlı sınırsız(limitsiz) internet paketi veriyor.yeni abone alımlarıda açık turkcell yeni çıkartti.
Amacım vodafone nin yakın zamanda yeni cepnet çıkaracağı .
Önemli olan hız 128 den aşağı düşmesin iki paket olsun 1.si 1gb adilkullanımlı 15 tl 2.paket 4gb adil kullanımlı 25 tl olsun hız 128 den aşağı dùşmeşin.
Maxicep ùyeleri ve misafir olarak girenler sizlerde toplanın mail adtın yoğun istek olursa yapar .
Vodafone forumda üye olarlar yazın forumda .önerin forumda sınırsız internet paketini fiyatı .15 tl hız 128 kbp den düsmesin.

- - - Eklendi - - -

Destek verin

Bütün maxice üyelerini ve okuyanları destek için bekliyorum teşekürler

tekgöz38

tekgöz38

Üye
bence mail felan atsak ta bi işe yaramaz.kaçak yollara baş vurmanı zi tavsiye ederim.

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
bence mail felan atsak ta bi işe yaramaz.kaçak yollara baş vurmanı zi tavsiye ederim.

Kardes kaçak yolla youtube den video izlenmiyor en iyisi cepnet .
İzleniyorsa youtube den video bana pm at bakalım ben izliyorum diyen hep sallıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt