Uygulama Sınırlı erişim modu 1 dk bakın bişi kaybetmezsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanpolo

Üye
    Konu Sahibi
Sınırlı erişim modu 1 dk bakın bişi kaybetmezsiniz
Beyler telefonum android s4 ve gören eline alıyo, oyun oynuyo, mesajlara giriyo, internet geçmişine bakıyo, bende lg nin telefonundaki gibi misafir oturumu istiyorum bir sifreyi girdiginde sınırsız erişim diger şifreyi girdiginde sadece seçtigim şeylerin açılmasını istiyorum böyle bişi varsa lütfen söyleyin.

çaminci

çaminci

Üye
Bir dakikamı geri ver şimdi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
telefonu kitle isteyenin eline ver, en kesin sonuç

• Beğen
Tepkiler: kaptanpolo

KırcalıHolding

Üye
Gitti 1 dakika

007wolverine

007wolverine

Üye
Hide secret gibi bir uygulama gibi bit sey kullanabilirsin ama tam istedigin turden degil

• Beğen
Tepkiler: kaptanpolo
007wolverine

007wolverine

Üye
Hide secret gibi bir sey kullanabilirsin ama tam istedigin uygulama degil

badmus

badmus

Üye
Eğer rootlu ise telefonun Xposed yükleyip Multiple users for phone modülünü yükleyip tam da istedigin şeyi yapabilirsin.

kaptanpolo

Üye
    Konu Sahibi
anlattıgım uygulamayı bilen varsa yardım etsin yoksa boş boş 1 dakka mı geri ver demesin.Ücretli:
Free:
bu galiba telefona yükledim fakat aclmıyo google playden actıgımda uygulamamnın sayfasını ac butnu yok sadece yüklemeyi kaldır butyonu var

badmus

badmus

Üye
anlattıgım uygulamayı bilen varsa yardım etsin yoksa boş boş 1 dakka mı geri ver demesin.Ücretli:
Free:
bu galiba telefona yükledim fakat aclmıyo google playden actıgımda uygulamamnın sayfasını ac butnu yok sadece yüklemeyi kaldır butyonu var

Bunu kullanmak için telefonunda xposed yüklü olması lazim. Xposed yüklemek icin de once rootlaman lazim

hizan

hizan

Üye
Kardeşim sen telefonunu kimseye verme yeter burda böyle saçma konular açmayın.

Kontrol

Kontrol

Üye
Programa gerek yok.
Sözünü söylemen yeterli.
Mesajlara girmeyin dersin, özel Resimlerim var galeride dersin, hala üstüne giriyorsa arkadaşlığını kontrol etmelisin.
Bunları bir düşün ;)

-
Konuya gelirsek;

AppLock uygulamasını marketten indir ve galeri, mesajlar, internet vs. hangisine girilmesini istemiyorsan seçip şifrelersin.
Şifreyi yazmazsin, olur biter.