"Sinir hastası ettiler beni!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
"Sinir hastası ettiler beni!"

Böylesi görülmedi !.. Fanatik Trabzonsporlu taraftar, "Başarısızlıklar yüzünden ruh sağlığım bozuldu" diyerek Sadri Şener Yönetimi'ne dava açtı !..

Kocaeli Gebze Adliyesi'ne gelen Sıdkı Narmanlı, Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ederek, Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden ruh yapısının bozulduğu, huzurunun kaçtığı iddiasıyla yöneticilerden şikayetçi oldu ve 1 TL tazminat talep etti.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Narmanlı, bir Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarı olarak ''kulübün gidişatından, düşürüldüğü aciz durumdan dolayı çok mutsuz ve rahatsız olduğunu'' söyledi.

Narmanlı, Trabzonspor'un maçlarını izlerken kahrolduğunu ve sinir yapısının bozulduğunu belirterek, ''Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden sağlık sorunları yaşamaya başladım. Sinir hastası oldum, psikolojim bozuldu, dengemi kaybettim. Tüm bunların sorumlusu Trabzonspor kulüp yönetimidir'' diye konuştu.

Kulübün başarısızlığı yüzünden kendisi gibi pek çok taraftarın sıkıntılı dönem yaşadığını savunan Narmanlı, şöyle devam etti: ''Trabzonspor'un başarısızlığının sebebi yönetimdir. Koca bir camiayı bu hale düşürerek bizleri ruh ve sinir hastası eden Trabzonspor yöneticilerinden davacıyım. Trabzonspor'a arzu edilen başarıyı yakalatmayarak taraftarı üzen, Trabzonspor fanatiklerini hasta eden yöneticilerin hesap vermesi gerekir. Alınan oyunculara ödenen paraları da inandırıcı bulmuyorum. Bu anlamda da yönetimin hesap vermesini bekliyorum.''

Öte yandan Narmanlı ile birlikte adliyeye gelen arkadaşı İsmail Demir ise Trabzonspor yüzünden evdeki huzurunun kaçtığını, kendisinin de dava açmayı düşündüğünü kaydetti.

:ehe:ehe:ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
:ehe:ehe Sivassporlular ne yapsın

SucX

SucX

Üye
:blink: şaşırdım kaldım :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
™ мγdяєaм;1586346' Alıntı:

--16.Sivas oynadığı maç :3
Galibiyet : 0
beraberlik :0
mağlubiyet :3
Attığı gol :1
yediği gol :7
Sadece lig istatistikleri bunlar.Avrupa ve hazırlık maçlarını katmıyorum bile.Artık sivaslılar ve sivasspor yönetimi eteğindeki taşları dökmeli.Geçen sene bir sivasspor hayranı ve taraftarı olarak bunun adı hayal kırıklığı değilde nedir?.Neresinden tutsan elinde kalıyor.Benim mahallenin futbolcularından 11 çıkarsam bunlardan iyi oynar.En azından topa vururlar.Takke düştü kel gözüktü bülent hoca!Sahi nerelerdeyse artık sus pus oldu.Ligden düşmezseler büyük başarı gözüyle bakarım bu takıma ! (tabi takım denebilirse satarsan elindeki avcundakileri olacagın budur bir cacık olmaz bu futbuculardan 2. lige düşsseler orda bile tutunamazlar artık)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...