sinir bozucu problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
windman1981

windman1981

Üye
    Konu Sahibi
sinir bozucu problem
Selam herkeze. Arkadaşlar bilgisayarımdan telefon ve sd kart hafızasına kopyaladığım her foto, müzik ve video dosyaları telefon içerisinde ikişer ikişer, hatta tekrar tekrar bilgisayara her bağladığımda üçer, dörder tane gözükmeye başladı. SD karta format attım, telefonu açtım kapadım. Değişen birşey yok. Yine işin ilginç tarafı telefonu bilgisayara bağlayıp telefon ve sd kart hafızasına baktığımda dosyalar tek tek gözüküyor, ancak telefondan baktığımda görüntü kirliliği 2-3 ve hatta 4 er tane gözüküyor. Bu problemi yaşayan arkadaşlar mevcut mu?

qwerty41

qwerty41

Üye
Sorun hafıza kartında ve ya bilgisayarındaki virüsden olabilir

windman1981

windman1981

Üye
    Konu Sahibi
Tşk cevabınız için. Aynı problem telefon hafızasına kopyaladığım zaman da oluyor. SD karttan kaynaklandığını sanmıyorum. Bilgisayar da ki bir virüs telefonu etkiler mi? Bilgisayarımda herhangi bir sorun şu ana kadar yaşamadım.

Placebo-

Placebo-

Üye
Tşk cevabınız için. Aynı problem telefon hafızasına kopyaladığım zaman da oluyor. SD karttan kaynaklandığını sanmıyorum. Bilgisayar da ki bir virüs telefonu etkiler mi? Bilgisayarımda herhangi bir sorun şu ana kadar yaşamadım.

Etkiler tabiki. Eset ya da Panda anti virüs ile bi taramanızı öneririm.

windman1981

windman1981

Üye
    Konu Sahibi

Etkiler tabiki. Eset ya da Panda anti virüs ile bi taramanızı öneririm.

Tşk ederim. Dün çok uğraştım, tespit edip silemedim ancak şimdi eminim ki sorun virüsten kaynaklanıyor. WP8 ile alakalı bir durum değil.

Yönetici yada moderatör arkadaşlardan ricam konu başlığındki WP8 ibaresi çıkarılabilir. Bilmeden de olsa WP8 alacak arkadaşları konu başlığı ile yanlış yönlendirmeyeyim. Teşekkürler.

serinaga

serinaga

Üye
Tşk ederim. Dün çok uğraştım, tespit edip silemedim ancak şimdi eminim ki sorun virüsten kaynaklanıyor. WP8 ile alakalı bir durum değil.

Yönetici yada moderatör arkadaşlardan ricam konu başlığındki WP8 ibaresi çıkarılabilir. Bilmeden de olsa WP8 alacak arkadaşları konu başlığı ile yanlış yönlendirmeyeyim. Teşekkürler.

Eeee bir çözüm buldun mu bari ???

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Virustur .. ArkaPlanda Calisan Uygulamlara Bir Goz At Derim .. Baska Bilgisayarda Dene .?
Sonucu Yaz ..

windman1981

windman1981

Üye
    Konu Sahibi
Çözemedim arkadaşlar. Virüs her dosyaya (foto, müzik, video) bulaşmış. 1 tane dosyadan 4 tane kopya gösteriyor. Kafayı yedim. Telefonu sıfırlama dışında her yolu denedim. Bilgisayarıma ve 2 telefonuma da bulaşmış. Düzgün bir virüs programım da yok. Netten ücretsiz indirebileceğim sağlam bir virüs programı ve güvenilir bir site tavsiye eder misiniz.

- - - Eklendi - - -

Merhabalar. ESET NOD-32 yi yükleyerek bilgisayar ve sd kartın taramasını yaptırdım. Bilgisayarda birçok çeşitli virüsler tespit etti ve sildirdim. Ancak telefon hafızasını taramaya imkan yok. USB gibi görmüyor program. Haliyle problem devam ediyor. Telefonu sıfırlamam mı gerekecek. İçinde birçok uygulama var. Malum kota problemi ve zaman kaybı olacak. Başka bir çözüm var mı?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
virüs telefon hafızasına bulaşmış galiba... eset falan hiç bi işe yaramam kis 2013 kur... hafıza kartını biçimlendir teli formatla sonra temiz temiz kullan

NUD

NUD

Üye
Gerekirse bilgisayar a da format at

windman1981

windman1981

Üye
    Konu Sahibi
2 telefonu da mecburen sıfırladım. Usb ve sd kartları formatladım. Daha sonra bilgisayar ile birlikte önce Eset Nod 32, daha sonra da Kaspersky virüs programları ile tarattım. Yaklaşık 20 adete yakın virüsü temizledim ve kurtuldum. Şu an problem çözüldü arkadaşlar.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
gecmiş olsun. Sorun cozuldugune gore konu :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt