sınıftakaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sınıftakaldım

Üye
    Konu Sahibi
sınıftakaldım
devamsızlığım 21.
zayıf olarakta 3 tane 1.
sınıf : 8.

sizce sınıfta kalır mıyım ? orta okulda kalma var mı ? :hmmm tüm sınavlar, dersler bitti boş boş okulda durmaktan sıkıldım kalma yoksa gitmicem okula felan :vur eğer gitmezsem de 30 oluyor devamsızlık lanet olsun :vur

Mert

Mert

Üye
Takma canını. Hem çift dikiş daha sağlam olur :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
devamsızlıktan kalabilirsin.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
OrtaOkulda Kalınır mı ? Ortaokulda Taktir Geliyordu Ne Güzel.
Şimdi Anadolu Lisesinde Okuyorum Ben Anadolu Lisesinde Okuyorm Diye Hocalarda Benim Canımı Okuyorlar :(
3 Tane 1 Benim Var Lise 2.

Astrosman

Astrosman

Üye
Velini al okula götür halletsin... Devamsızlığı silerler.

__xXx__

__xXx__

Üye
al velini git okuluna bilader durman hata

avcitalip

avcitalip

Üye
aynen devamsızlığı sildir yarın ve cuma günü okula git pazartesi günüde git çıkışta doktordan 3 günlük rapor iste dersler bitti doktor amca okula boş boş gidip geliyorum devamsızlığım çok kalacam de mümkünse özel hastaneye git onlar daha bonkör çünkü paralı:naughty:

- - - Eklendi - - -

derslerden kalmazsın kurulla geçiriyorlar:oke:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
( konu cevaplanana kadar lütfen taşınmasın acil cevap bekliyorum )

devamsızlığım 21.
zayıf olarakta 3 tane 1.
sınıf : 8.

sizce sınıfta kalır mıyım ? orta okulda kalma var mı ? :hmmm tüm sınavlar, dersler bitti boş boş okulda durmaktan sıkıldım kalma yoksa gitmicem okula felan :vur eğer gitmezsem de 30 oluyor devamsızlık lanet olsun :vur
Hocam benim devamsızlık 23 ama şu an ki oyp 483 beni hayatta atamazlar :ehe Neyse senin durumuna gelince bi arkadaşın 690 gün devamsızlığı vardı müdür bunu kenara çekti devamsızlığı 20 ye filan indirdi :D rahat ol relax yani ama 1 ler konusunda bilgim yok :D

15097

15097

Üye
8. sınıfa gidiyorsun.21 gün devamsızlığın var ve 3 tane kırıgın...sınıfta kalmazsan cok sanslısın demek

sınıftakaldım

Üye
    Konu Sahibi
nolduğunu bilmiyorum ama 3 gün daha okula gitmemiştim devamsızlığım 24 olması gerekirsen 20 ye inmiş :ehe

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
OrtaOkulda Kalınır mı ? Ortaokulda Taktir Geliyordu Ne Güzel.
Şimdi Anadolu Lisesinde Okuyorum Ben Anadolu Lisesinde Okuyorm Diye Hocalarda Benim Canımı Okuyorlar :(
3 Tane 1 Benim Var Lise 2.

Aynen bende ilkokulda ne güzel takdir-teşekkür getiriyodum şimdi senin gibi bende anadolu lisesinde okuyorum ilk dönem 5 tane 1 ikinci dönem 1 tane 1 im var.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Aynen bende ilkokulda ne güzel takdir-teşekkür getiriyodum şimdi senin gibi bende anadolu lisesinde okuyorum ilk dönem 5 tane 1 ikinci dönem 1 tane 1 im var.

Gine Sen İyisin Benim ilk dönem hiç 1 im yoktu :ağlarım:
Şimdi Neden Böyle Oldu Yaa :S

spy ghost

spy ghost

Üye
8 .sınıfta 3 tane zayıf nasıl yapıyorsunuz ya , biz sınavlara çalışmadan 4-5 alırdık

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
sınıfta kalmaz. Ailesi konuşursa hocalarla kanaat notu kullanıp geçirirler. Devamsız olayıda müdürle görüşüp bir kısmını sildirebilir, yada raporla azaltabilir okuldaki davranışlarına göre akıllı uslu saygılı bir öğrenciyse hic bir sekilde sorun yaşamaz. :tebessüm:

kartalim91

kartalim91

Üye
kalmazsın ilk okulda kalma yok neden mi zorunlu eğitim olduğu için ama lisede var 4+4+4 sistemi biraz karışık o sistemi bilemicem heralde gelecek yıl uygulanacak liseyi bitireli epey oldu gelişmelerde biraz uzağım :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
İlköğretimde kalma yok ki .. Var mı yoksa ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt