Sınıfta Geçen Diyalog

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Sınıfta Geçen Diyalog
Fizik dersindeyiz hoca konu anlatıyor:

Hoca:Mekanik harekette şu şurdan geçer şunun momentumu böyledir o yüzden buda 40 yapar.

Ben : 40 YAPAARR!!!!

Hoca: :zzz:

Sınıf: :kop2:

Kız: Hocam bu konu çok saçma ya.......... :( :(

Hoca: Ölmek için yaşamıyormuyuz (h)

Sınıf : :o :o :o :o :d: :d: :d: :alkis :alkis HELAL HOCCCAAAMM!!! :alkis

Ben: Sonunu düşünen kahraman olamaz hocam ! :islik

Hoca : :| :| :|

Sınıf : OBAAAAAAA İSOOOOO :disko: :disko: :disko: :disko: :kop2: :kop2: :kop: :zuhaha: :zuhaha:

Hoca: :) :D :kop2: :zuhaha: :zuhaha:

Ben : (h) (h)

cyber

cyber

Üye
:zuhaha:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ben: (A)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Sen bu diyaloglara iyi sardın İsocan :dry:

Mufche

Mufche

Üye
Bizim fizikçi kendi diyor 40 yapar diye :kop:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
otostopçu

otostopçu

Üye

ibretlik !!!bir!1!!onebirbir!!1!

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları, MrTech ve HacKLess
Türe

Türe

Üye
ahah :D

- - - Eklendi - - -

ulen orhan :D

• Beğen
Tepkiler: otostopçu

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
MrTech

MrTech

Üye
kopuyom evde :aha:

- - - Eklendi - - -

seksü leydi :disko:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Türe

Türe

Üye
Evet bende arkadaşımın anlattığı diyoloğu anlatayım bari :D Şimdi günlerden cuma bizim okulun yanında da cami var. Doğal olarak abdest almaya oraya gidiyoruz. Şimdi bizim arkadaş abdest almaya gidiyo bizim sivri matematikçi de orda :D Bizim hoca abdest alacakken bizim arkadaş ; " hocam bence almayın sular kesiliyo benimki yarım kaldı abdestiniz yarım kalır. " demiş. Bizim hoca da patlatmış : " Seninkiyle benimkini toplasak bi tam yapmaz mı " )):

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende arkadaşımın anlattığı diyoloğu anlatayım bari :D Şimdi günlerden cuma bizim okulun yanında da cami var. Doğal olarak abdest almaya oraya gidiyoruz. Şimdi bizim arkadaş abdest almaya gidiyo bizim sivri matematikçi de orda :D Bizim hoca abdest alacakken bizim arkadaş ; " hocam bence almayın sular kesiliyo benimki yarım kaldı abdestiniz yarım kalır. " demiş. Bizim hoca da patlatmış : " Seninkiyle benimkini toplasak bi tam yapmaz mı " )):
Güzelmiş :D

Ben salı günü cuma namazına gitmiştim sen ona ne diyeceksin :d: :D la okula girince bütün sınıflar cama çıkmış bana kahkaha atıyolardı şişe fırlatanmı dersin ayakkabı atanmı dersin yuhlayanmı dersin :D O günden beri benim üzerimden espri yapıyo hocalar , arkadaşlarım felan :D

MrTech

MrTech

Üye

Ben salı günü cuma namazına gitmiştim sen ona ne diyeceksin :d: :D la okula girince bütün sınıflar cama çıkmış bana kahkaha atıyolardı şişe fırlatanmı dersin ayakkabı atanmı dersin yuhlayanmı dersin :D O günden beri benim üzerimden espri yapıyo hocalar , arkadaşlarım felan :D
:ohannes: :ehe

Türe

Türe

Üye

:kop2:

otostopçu

otostopçu

Üye
:hmmm herkez anlatıyo bende anlatayım bari

9.sınıftayken dil ve anlatım dersinde türk gençliğinden yakınıyordu 17 yaşındaki bir ingiliz çocuğu günde 17-18000 kelime konuşuyormuş aynı yaştaki türk çocuğu ise 6000 kelime diyordu. sınıfta bir sessizlik olmuştu bende kısa ve öz konuşuyoruz yani hocam dedim sonra bi baktım zindandayım :zong:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt