ceyhunkeklik
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yeni uygulama için teşekkürler, elinize sağlık...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hemen yüklüyorum elinize sağlık
Eline sağlık
Elinize sağlık , deneyelim
Ceyhun eline sağlık senden ricam Göztepe spor kulübün uygulamasınıda yaparmısın
Uygulamanın güncellemesi üzerinde çalışıyorum, bu şekilde yayınlamamın sebebi belli bir kitlenin kullanmaya başlaması içindi. İlk güncellemede salonlar ve seanslar da olacakeline sağlık kardeşim de bu uygulamaya seanslar falan eklenemezmi acaba? çok süper olur öle bir uygulama olsa 35 mm var ama oda 5 tane şehir gösteriyo bi işe yaramıyo açıkçası
eyvallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyorum güncellemeyi!!! ellerine sağlık tekrardan...Uygulamanın güncellemesi üzerinde çalışıyorum, bu şekilde yayınlamamın sebebi belli bir kitlenin kullanmaya başlaması içindi. İlk güncelleme'de salonlar ve seanslar da olacak
eyvallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyorum güncellemeyi!!! ellerine sağlık tekrardan...
O kadar uygulama gönderdim haftasonu onaylananını görmedim vallaEline sağlık dostum..mağaza da yorumumu da yaptımbaşarılar.
fazla sürmez güncelleme yarın bile onaylanabilirsymbian daki gibi 1 hafta bekletmiyorlar
O kadar uygulama gönderdim haftasonu onaylananını görmedim vallaHatta Sözcü uygulamasına güncelleme göndereli 3 gün oldu hala bekliyoruz
elinize sağlıkSineVizyon ile Sinemalar.com internet sitesindeki verilere Windows Phone telefonunuz ile rahatça ulaşabilirsiniz.
Bu uygulama sayesinde filmler hakkında bilgilere ulaşabilir, filmlerin fragmanlarını izleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...
Uygulama Linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?