• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

sinan özen 2010 şarkısı seni çok ama çok seviyorum acillll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a.f.k.

Üye
    Konu Sahibi
sinan özen 2010 şarkısı seni çok ama çok seviyorum acillll
sinan özen 2010 şarkısı seni çok ama çok seviyorum acillll lazım mp3 ü var sadece nakarat kısmını kısa mp3 olarak istiyorum.... teşekkürler....

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Mp3 Yasaktır Biz Koyarsak Bile Kötü Olur Konu LockeD!:locked: :oku Lütfen Forum Kurallarını Okuyun! :oku

2.
Korsan sanat(müzik,film,konser kaydı) yapımlarının paylaşılması, dağıtımı ve bunların temin edilebileceği programların paylaşımı yasaktır.

a.f.k.

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yasak anlamadım başlık wav,mp3 istekleri diyor... başlığı değiştirin o zaman... ilgilenen çıkar elbet bekliyorum....wav olsun razıyım acil lazım...

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Ama kısaltılmıs mp3.wav dosyaları 3 dakikalık bir müziği teklif hakkı böyle sen onu 30 saniye yaparsan bu teklif hakkı olmuyor kaptınmı işi ? :oke:

a.f.k.

Üye
    Konu Sahibi
kapişşşş...

a.f.k.

Üye
    Konu Sahibi
harikasın modum sana çok ama çok ama çooooooooook teşekkür ediyorum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt