Sinan: ''Babam için çıktım sahaya..''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
Sinan: ''Babam için çıktım sahaya..''
Hırvatistan karşısında başarılı bir performans ortaya koyan kalecimiz Sinan Bolat açıklamalarda bulundu..

Sinan Bolat : "Hocalarıma teşekkür ediyorum şasn verdikleri için. Zor maç olacağını biliyorduk elimizden gelen her şey yaptığımızı düşünüyorum. Olmadı üzüntülüyüz. Umarım bundan sonraki turnuvalara katılırız.

Ömer bugün çok iyi maç çıkardı. Bir karışım oldu genç oyuncularla sahaya çıktık. Çok iyi maç çıkardığımızı düşünüyorum. Umarım gurbetçiler daha çok şans bulur ve kendini gösterir.

İlk maçta hayal kırıklığı yarattı 2. dakikada yediğimiz gol. Hemen ardından da ikinci gol geldi moral olarak düştük. Bu maça iyi hazırlandık, umutluyduk. Belki daha güzel şeyler olurdu 4. dakikadaki pozisyon gol olsaydı. Kısmet değilmiş olmadı. Umarım bundan sonra olur.

Hocam için söylenecek tek şey; teşekkür ediyorum yaptığı her şey için. Hiddink dünyanın en iyi hocalarından biri.

Son bir şey söylemek istiyorum; babam için çıkmıştım sahaya. Ellerinden öpüyorum."

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yahu bu çocuk avrupada oynuyor sanırım. bayağı iyi bir kaleciye benziyor. bizim fener volkanın yanına hemen almalı bunu. sanırım yaşı da genç gibi duruyor.

Masha

Masha

Üye
Kendine güvenen bir kaleci :) güzel geleceği parlak :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...