Simple OFW 0.9 RM-356 v60.0.003

10 gün sonra yeni sürüm gelecek beyler sakin..

Kimsenin panik yaptığı yok sadece hataları bildiriyoruz Ayrıca C'de 65 mb E'de 5 gb yer olmasına rağmen Hafıza Dolu hatası alıyorum sürekli. Ram de sürekli 58-60 mb arasıında olmasına rağmen.

ceyhuncu

Üye
Yarın bekliyoruz yeni ofw yi symbian modder pil düzenlemesi ve cpu yu hızlandır bide ışık orjinal cfw deki yapabilirsin beklentim bunlar

hani nerde yenisi yaa teşekür etmek için bekliyorum.

kekeleme

Üye

kardeş ben kurmadım fw yi ama bu sorunla karşlaşmıstım bi aralar belki hallolur seninkide Telefo ayar -- Sensör ayar -- Döndürme kontrolü -- Aramaları susturma - Alarm erteleme kutularına tıkla boş olsun.

seri1618

Üye
v60.003 ün sadece hackli halini bulamazmıyız yaa..bence orjinal yazılım görsel olarak iyi.sadece sertifika hatası için hack yapmayı düşünüyorum. bi yardımcı olabilir misinz kardeşler

MFive

Üye
Ya hacı az fw çıkar hangisini kullanacağımı şaşırıyom..

kardeş ben kurmadım fw yi ama bu sorunla karşlaşmıstım bi aralar belki hallolur seninkide Telefo ayar -- Sensör ayar -- Döndürme kontrolü -- Aramaları susturma - Alarm erteleme kutularına tıkla boş olsun.
dedigini uyguladuım umarım sorun düzelir kardeşim teşekür ettim

usta başka yere yükleme imkânın yok mu ?

kardeşim allah rızası için daha kolay bir siteye yükle de onrdan indirebilelim mümkünsee şimdiden sagoll

link kırık düzeltirseniz sevinirim ayrıca süper fw olmuş link düzelince ilk işim indirim tele flashlamak olacak

[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşım konu hortlatmayın. Okullar kapanınca furkan ilgilenir sabredin biraz[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=""][SIZE=""]lazye okuman yok mu ?[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=""][SIZE=""]olamaz demedim sadece alt alta 50 tane link ölü mesajı beni deli ediyor kusura kalma sert çıktıysam[/SIZE][/COLOR]

link patlamış bi yenilesen ?