iyi formlar 
benm bu güne kadar da kullandığım ve en cok sevdiğim fw bu tuş kilitl iken gelen arama ekranı süper ve en güzel yanıda cok mu cok stabil olması..ha di bide bilmem bnmdemi sadece oluyor hafıza kartım 500 -600 mb civarı boş fw flashloyorum sabah kalktığımda 10 mb civarı boş kalıyor anlamadımm..sır o yüzden fw yi değiştirdim..üstad yeniden diriltecekseniz eğer belle (yazı yerine simge) lere karışmayım cünkü cok şahane duruyor o hıza bu belle yakışır.bu hataları fix lerseniz yeni sürümle en önceki destekleyiciniz benim ve ilk olarak ben yüklerim kesinlikle tabi cabuk cıkartabilirsen şahane olur varya neyse sizi mükemmel çalışmalarınızın devamını dilerim...iyi formlar
![]()
Ovi Haritalar Hariç Diğer Versiyonları Güncelleyebilirsin.Sadace Ovi Harita Güncellemesinde Sıkıntı oLuyor

Sana ozaman Xperience Resurrection 'u önersek?
Belle simgeleri yok ama muhteşem hız var, üstelik aynı yapım ve yönetim![]()
----------Eklendi @ 11:43:25 ---------- Yazıldı @ 11:39:52 ----------
Ben telefon güncellemesinden bahsetmiştim yani Fotadan.. ozaman telefon çöker![]()
: 
Sana ozaman Xperience Resurrection 'u önersek?
Belle simgeleri yok ama muhteşem hız var, üstelik aynı yapım ve yönetim![]()
Üstat Xperience Resurrection kullandım o kadar hoşuma gitmedi evet şahaneydi ama hic bir cfw bana simple belle final cfw verdiği tat kadar tat vermez ve üstellik cok hızlı tam istediğim gibi bir fw sadece mb kaplaması dışında onu fixleme imkanının olsaydı bu hatta ortada kalksaydı süper olurdu şuan bu hatta yüzünden simple OFW 0.9 Kulanıyom onda bu hatta yok ama siz bu fw diriltseniz hayatı giderseniz beni cok mutlu etmiş olursunuz duacınız olurum..bana zaman ayırdığınız için size teşekür ederim..BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM,,,,İYİ FORMLAR
![]()
Symbian Modder üstad simple belle final fw si için bana bir yardım etseniz öncellikle bu modlar için rambo ft teşekürler + Hassas parlaklk ayar+ Seçenekler >> Yardm ksm siliniyor+ Güç dümesine basldnda ev ekranna atmyor+ Küçük klavye iptal (çünkü simgeleri dalyor bu mod kullanlnca)+ Nokia N8 S^3 Menü+ Nokia N8 Klavye+ Nokia N8 Alfasaysal+ Geniletilmi Menü+ Ortalanm Geri' Alıntı:thumbnail_v3.db işte üstad bu dosya 400 mb olmuş niye anlamadım kafayı yiyecem ya .Bir yardım elli sizden bekliyorum Allah rızası için ya. üstadım şimdidenediyorum .BANA BİR CARE,
Spedy cok super hatasz önerrm kardesmcok başarıli
speedy 01 şu yeni cıkan mı başarılar sonuçu cıkan fw dir güzel ama bellede beni ilgimi ceken belle (yazı yerine simge kullanılması) ve stabil olmasıdır bu son yaptığım modlamalarla ise şahane ve süper olmuş .aslında speedy belle yapma modu olsa speediye modlar kullanırdım am ne yazık herhalde öyle mod yok sanırım belle için porta sıfırdan başlamak gerek.genede önerin içinkardeşim .bakacam sorun cözülmezse promod belle istediğim modlar fw gömer onu kullanırım..
yokAman flası da yakma dayalnz arastrdm kadaryla o simge yani belle de skntılı oluymus blgn olsun farklı stelerde yazanlar olmus
![]()
ke : merak etme 
Spedy cok super hatasz önerrm kardesmcok başarıli
benim konumda anılbaranın cfw'sinn reklamının yapmanı sana kim söyledi mehmet kardeş! biraz düşünerek hareket edinkafanın içindekini boşuna koymamış Rabbim
----------Eklendi @ 10:18:33 ---------- Yazıldı @ 10:14:03 ----------
benim yazılımım anılbaranınkiyle kıyaslanamaz bileonun alacağı yol,öğreneceği çok şey var.bunlara terbiye de dahil
![]()