Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
evet vaar :D

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı yeniden mi diriltsek? :D

yare1815

yare1815

Üye
benm bu güne kadar da kullandığım ve en cok sevdiğim fw bu tuş kilitl iken gelen arama ekranı süper ve en güzel yanıda cok mu cok stabil olması..ha di bide bilmem bnmdemi sadece oluyor hafıza kartım 500 -600 mb civarı boş fw flashloyorum sabah kalktığımda 10 mb civarı boş kalıyor anlamadımm..sır o yüzden fw yi değiştirdim..üstad yeniden diriltecekseniz eğer belle (yazı yerine simge) lere karışmayım cünkü cok şahane duruyor o hıza bu belle yakışır.bu hataları fix lerseniz yeni sürümle en önceki destekleyiciniz benim ve ilk olarak ben yüklerim kesinlikle tabi cabuk cıkartabilirsen şahane olur varya neyse sizi mükemmel çalışmalarınızın devamını dilerim...:) iyi formlar :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
benm bu güne kadar da kullandığım ve en cok sevdiğim fw bu tuş kilitl iken gelen arama ekranı süper ve en güzel yanıda cok mu cok stabil olması..ha di bide bilmem bnmdemi sadece oluyor hafıza kartım 500 -600 mb civarı boş fw flashloyorum sabah kalktığımda 10 mb civarı boş kalıyor anlamadımm..sır o yüzden fw yi değiştirdim..üstad yeniden diriltecekseniz eğer belle (yazı yerine simge) lere karışmayım cünkü cok şahane duruyor o hıza bu belle yakışır.bu hataları fix lerseniz yeni sürümle en önceki destekleyiciniz benim ve ilk olarak ben yüklerim kesinlikle tabi cabuk cıkartabilirsen şahane olur varya neyse sizi mükemmel çalışmalarınızın devamını dilerim...:) iyi formlar :)

Sana ozaman Xperience Resurrection 'u önersek?
Belle simgeleri yok ama muhteşem hız var, üstelik aynı yapım ve yönetim :ehe

----------Eklendi @ 11:43:25 ---------- Yazıldı @ 11:39:52 ----------

Ovi Haritalar Hariç Diğer Versiyonları Güncelleyebilirsin.Sadace Ovi Harita Güncellemesinde Sıkıntı oLuyor

Ben telefon güncellemesinden bahsetmiştim yani Fotadan.. ozaman telefon çöker :D

yare1815

yare1815

Üye

Sana ozaman Xperience Resurrection 'u önersek?
Belle simgeleri yok ama muhteşem hız var, üstelik aynı yapım ve yönetim :ehe

Üstat Xperience Resurrection kullandım o kadar hoşuma gitmedi evet şahaneydi ama hic bir cfw bana simple belle final cfw verdiği tat kadar tat vermez ve üstellik cok hızlı tam istediğim gibi bir fw sadece mb kaplaması dışında onu fixleme imkanının olsaydı bu hatta ortada kalksaydı süper olurdu şuan bu hatta yüzünden simple OFW 0.9 Kulanıyom onda bu hatta yok ama siz bu fw diriltseniz hayatı giderseniz beni cok mutlu etmiş olursunuz duacınız olurum..bana zaman ayırdığınız için size teşekür ederim..BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM :) ,,,,İYİ FORMLAR :)

auruoluk

Üye
su opsiyonel uda ne oluyor

----------Eklendi @ 14:13:38 ---------- Yazıldı @ 13:48:19 ----------

opsiyonel uda kullanırken factory set işaretleme demişşsin . peki kullanmazsak işaretlicezmi

----------Eklendi @ 15:04:29 ---------- Yazıldı @ 14:13:38 ----------

arkadaşlar menü grid switcher işe yaramıyor !!!

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ayarlayıp teli yeniden başlat.

torQaresma

Üye
symbian modder furkan arkadaşım zamanında bilmediğimiz için 5235 i 5800 sanıp almıştım şimdi böylesi güzellikleri görünce çok pişman oluyorum keşke dikkat etseydim diye neyse ben pek bilmiyorum cfw işini siz yapmışsınız ve gayet kıyak olmuş bunu bir de rm588v51.6.002 içinde çıkarabilir misin eğer zamanım ve fırsatım yok dersen sadece uyumlu modları varsa o modları paylaş lütfen ben amatör uğraşıyorum yapmaya çalışırım.beceremezsem yardım isterim.bu konuda bana yardımcı olursanız beni ve daha nice 523x li kullanıları da memnun edersiniz.

yare1815

yare1815

Üye
Symbian Modder üstad simple belle final fw si için bana bir yardım etseniz öncellikle bu modlar için rambo ft teşekürler + Hassas parlaklk ayar+ Seçenekler >> Yardm ksm siliniyor+ Güç dümesine basldnda ev ekranna atmyor+ Küçük klavye iptal (çünkü simgeleri dalyor bu mod kullanlnca)+ Nokia N8 S^3 Menü+ Nokia N8 Klavye+ Nokia N8 Alfasaysal+ Geniletilmi Menü+ Ortalanm Geri' Alıntı:
thumbnail_v3.db işte üstad bu dosya 400 mb olmuş niye anlamadım kafayı yiyecem ya .Bir yardım elli sizden bekliyorum Allah rızası için ya. üstadım şimdiden :tşk: ediyorum .BANA BİR CARE,

dj_onur

dj_onur

Üye
Senle alakalı dgl kardes daha önce brsi de bahsetti.Cözulurse iyi olur

yare1815

yare1815

Üye
cok güzel bir fw özellikle belle olması hızılı olması beni vazgeçilmez yapar ama genede şimdi kullanıyorum keşke sorunu bulsalarda artık cfw değiştirmekten hergün hergün yeni cıkacak bir fw haberi ile kafayı yedim ya cfw değiştirmekten yoruldum biri bu sorunu halletsede bir baba yiğit bizi bu dertte kurtarsana duacısı oluruz vallaha ne yapsak acaba o dosyayı silsem acaba işe yararmı yoksa zarar mı bilmiyorum

dj_onur

dj_onur

Üye
Modder e pm at istersen

yare1815

yare1815

Üye
:tşk: kardeşim bir onada danışayım

dj_onur

dj_onur

Üye
Spedy cok super hatasz önerrm kardesm ;) cok başarıli

yare1815

yare1815

Üye
speedy 01 şu yeni cıkan mı başarılar sonuçu cıkan fw dir güzel ama bellede beni ilgimi ceken belle (yazı yerine simge kullanılması) ve stabil olmasıdır bu son yaptığım modlamalarla ise şahane ve süper olmuş .aslında speedy belle yapma modu olsa speediye modlar kullanırdım am ne yazık herhalde öyle mod yok sanırım belle için porta sıfırdan başlamak gerek.genede önerin için :tşk: kardeşim .bakacam sorun cözülmezse promod belle istediğim modlar fw gömer onu kullanırım..

dj_onur

dj_onur

Üye
Aman flası da yakma da :D yalnz arastrdm kadaryla o simge yani belle de skntılı oluymus blgn olsun farklı stelerde yazanlar olmus ;)

• Beğen
Tepkiler: Symbian Modder
yare1815

yare1815

Üye
Aman flası da yakma da :D yalnz arastrdm kadaryla o simge yani belle de skntılı oluymus blgn olsun farklı stelerde yazanlar olmus ;)
yok :oke : merak etme ;) fw lerle biraz içli dışlıyım hatta bir günde 5 kadar fash bile ata bilirim sıkıntı yok o yönde ama sorunu cözsek şahane olurdu aslında.. :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi

benim konumda anılbaranın cfw'sinn reklamının yapmanı sana kim söyledi mehmet kardeş! biraz düşünerek hareket edin ;) kafanın içindekini boşuna koymamış Rabbim ;)

----------Eklendi @ 10:18:33 ---------- Yazıldı @ 10:14:03 ----------

benim yazılımım anılbaranınkiyle kıyaslanamaz bile ;) onun alacağı yol,öğreneceği çok şey var.bunlara terbiye de dahil ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
benim konumda anılbaranın cfw'sinn reklamının yapmanı sana kim söyledi mehmet kardeş! biraz düşünerek hareket edin ;) kafanın içindekini boşuna koymamış Rabbim ;)

----------Eklendi @ 10:18:33 ---------- Yazıldı @ 10:14:03 ----------

benim yazılımım anılbaranınkiyle kıyaslanamaz bile ;) onun alacağı yol,öğreneceği çok şey var.bunlara terbiye de dahil ;)

aynı şey senin içinde geçerli :)

Üst Alt