Simeone: “Mourinho’ya hayranım”

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Simeone: “Mourinho’ya hayranım”
La Liga’ta fırtına gibi bir başlangıç yapan Atletico Madrid, ezeli rakibi Barcelona ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen Real Madrid ile karşılaşacak.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Portekizli meslektaşı Jose Mourinho’nun eleştirilere rağmen çok başarılı bir futbol adamı olduğunu dile getirdi.

Mourinho’yu ‘şampiyon’ olarak nitelendiren 42 yaşındaki teknik adam, “Mourinho’ya hayranım. Dünya çapında tanınan ve başarılı olmuş bir teknik direktör. Inter’de çalıştığı dönemde kendisini ziyaret etmiştim. Çok beğendiğim bir teknik direktör” dedi.

Ligdeki iyi konumlarının rehavete neden olmaması gerektiğini dile getiren Simeone, “Ligdeki iyi durum, insanları heyecanlandırıyor. Ancak biz duygularımızla hareket edemeyiz. Umarım takımımız Real Madrid’e ilk 20 dakikalık bölümde bir sürpriz yapar. Real’in ligdeki durumuna değil, kadrosundaki oyunculara bakın. Çok kaliteli bir takımla karşılaşacağız. Bunu kimsenin unutmaması lazım” diye konuştu.

Atletico Madrid’in Falcao’dan ibaret bir takım olmadığının altını çizen genç teknik adam, “Takım olarak hareket etmemiz gerektiğini biliyoruz. Asla bireysel bir bakış açımız olmadı” şeklinde konuştu.

Atletico Madrid, 1 Aralık Cumartesi günü Santiago Bernabeu Stadı’nda Real Madrid ile karşılaşacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt