Şimdiden Bişey Soyleyeyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiden Bişey Soyleyeyim
Sayın yonetıcıler şimdi herkes biliyor ki forum için yenı bir tema gelıyor. Şimdi soyle uyelerden az sayılmaycak kadar cepnet kullanan var , yenı tema geldığınde eğer ağır bir tema olursa yada fazla reklam lı falan bu cepnet kullanan arkadasları zora sokar sıte yavaş açılır , doğru duzgun konu okuyamaz vs. buda uyelerı siteden soğutur.He yenı tema nasıl bılmıyorum ama eğer ağırsa , yıne şimdiki gibi alta bi maxicep-light tarzında bı tema eklenır uyeler ordan onu seçer oyle rahat edebılır? yada sımdıkı temada rahat buda durabılır yıne altta solda seçebiliriz. ben 15-20 gune normal ınternete geçicem zaten onedenle bunu kendı adıma değil cepnet kullananlar adına bi soyleyım ıstedım.
saygılar.

arslansem

arslansem

Üye
Site zaten 3-4 aydır düzeltilecek hala daha düzeltilecek..

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
alinti yaparken kac dk bekletyo biraz bozukluk var.mobil daha kolay geliyo bana dogrusu

NewSoldier

NewSoldier

Üye
şimdiki temada sorun yok explorer ayak yapıyor ama kromda sorun yok :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
mobil light iyi
dgerinde profl zyaretci msjlari hepsi eklenmste cok agir
konuya grp cvp yazmam 4 dkmi aliyo

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Ne mobılı yav. Cepnet kullanıo bilgisayardan gırenler için dıyorum. Ben cepte de pc gorunumu kullanıyorum zaten de o değil. Sehriyar araht derken dostum yanı okadar kasmıyor sayfaları açarken onu dıyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ne mobılı yav. Cepnet kullanıo bilgisayardan gırenler için dıyorum. Ben cepte de pc gorunumu kullanıyorum zaten de o değil. Sehriyar araht derken dostum yanı okadar kasmıyor sayfaları açarken onu dıyorum.

tamamdır anladım reis :D vbulletin default temasını açsalar birde onu gör sen.. bende bi aralar forum falan kurmuştum adminlik bile yapıyodum pc görünümünde telefondan düşün yani şak şak açılıyordu sayfalar :D sunucum bedava sunucuydu yani dandik bide düşün hızını ..

0live456

Üye
Admin'ler de sizin bizim gibi insan.7/24 pc başı geçiren kişiler değil ki ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tasarımın ağır olacağını zannetmiyorum, zaten forumda portala kıyasla daha az görsel var, bu da hafiflikte önemli etken. Mobil sürüm de düzeltilip tekrar yayına alınacak arkadaşlar.

aynen bu hafta olcak fln diyorlardı kaç ay oldu...
önemsemiyor bizi kimse bilgilendirme fln hiç bişi yok

Geliştiriciler tarafından bize söylenen tarihi sizlere ilettik, portal geldi forum gelemedi. Ama bunda bizim bir kusurumuz yok; geliştiricilerden kaynaklı sorunlar nedeniyle yaşıyoruz bu gecikmeyi. İnanırsınız inanmazsınız bir şey diyemem buna ama kusura bakmayın diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt