Şimdide iPhone Patladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Şimdide iPhone Patladı
iPod’un ardından bir iPhone telefon da patladı.. Kullanıcılar ürküyor!

Apple şirketine ait iPod'un ardından, iPhone telefonunun patlaması kullanıcıları ürkütmeye başladı. Britanya'dan sonra Fransa'da bir genç, kız arkadaşının iPhone'unun aniden paramparça olması sonucu az daha gözünden oluyordu. Gencin annesinin verdiği bilgiye göre, iPhone'un tıslama sesi çıkarmasının ardından aniden kırılan ekranı havaya dağıldı. Çocuğunun gözünün yaralandığını söyleyen Marie-Dominique Kolega, Apple şirketiyle temasa geçtiğini belirtti. Apple'ın, aileye, gizli tutulacak bir anlaşmayı imzalaması koşuluyla, kızın telefon parasını iade etmeyi önerdiği bildirildi. Birkaç hafta önce de İngiltere'de 11 yaşındaki bir kızın iPod'u patlamıştı, olay büyük gürültü koparmıştı.

arslansem

arslansem

Üye
Vay be :hmmm

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
ben bile tırstım :)

legend5858

legend5858

Üye
apple cihazları ya patlıyor ya bozuluyor daha tam yapmayı öğrenememişler nokiadan ders almaları gerekiyor :D

Bora

Bora

Üye
Nokianınkilerde patlıyor.Samsung ders versin bunlara :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ilk defa duydum bunu :ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Alacaktım, alsam mı almasam mı?:hmmm

Salihyet

Salihyet

Üye
ben böyle haberlere inanmıyorum açıkcası ( malum; rakipler ) çin malları bile patlamıyorsa..

Bora

Bora

Üye
Salihçim çin mallarıda çok patlıyor ancak Çin işi olduğu ve büyük ünlü bir firma olmadığı için duyulmuyor.Bu patlamalarda sanırım şehir voltajı yüksekliğinden pilin bozulması ile meydana geliyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
ben böyle haberlere inanmıyorum açıkcası ( malum; rakipler ) çin malları bile patlamıyorsa..

İnan Salih'im inan. Nokia patlıyorsa yılların tecrübesiyle, dünkü çocuk iPhone hayli hayli patlar.

aLone

aLone

Üye
o kadar para vercem bide patlıcak allah korusun:D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Kaçıncı bu?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tısslamış ve patlamış he :hmmm

İlgiden sıkılmış bence :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...