FatoŞ Üye temporay' Alıntı: ben ısmarlarım hiç kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Yok En iyisi ben
FatoŞ Üye MrTech' Alıntı: - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Oy Oy Birilerini Hıhladı Sanki Sensiz Olmaz Ondan Dedim Pasta Kap Gel - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: fotoş ne ya allahım sen beni koru Genişletmek için tıkla ... Evet ne
MrTech' Alıntı: - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Oy Oy Birilerini Hıhladı Sanki Sensiz Olmaz Ondan Dedim Pasta Kap Gel - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: fotoş ne ya allahım sen beni koru Genişletmek için tıkla ... Evet ne
MrTech Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Oy Oy Birilerini Hıhladı Sanki Sensiz Olmaz Ondan Dedim Pasta Kap Gel - - - Eklendi - - - Evet ne Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da Oldugunuz Zaman Pasta Kapıp Getiririm
~ FatoŞ ~' Alıntı: Oy Oy Birilerini Hıhladı Sanki Sensiz Olmaz Ondan Dedim Pasta Kap Gel - - - Eklendi - - - Evet ne Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da Oldugunuz Zaman Pasta Kapıp Getiririm
FatoŞ Üye MrTech' Alıntı: İstanbul'da Oldugunuz Zaman Pasta Kapıp Getiririm Genişletmek için tıkla ... Tamam Hemide Benim Pstam
MrTech' Alıntı: İstanbul'da Oldugunuz Zaman Pasta Kapıp Getiririm Genişletmek için tıkla ... Tamam Hemide Benim Pstam
MrTech Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Tamam Hemide Benim Pstam Genişletmek için tıkla ... Timam temporay' Alıntı: MrTech gel ben istanbuldayım pasta almana gerekde yok ben alırım pastayı Genişletmek için tıkla ... Abi Simdi Memleketteyim Eylül Civarı İstanbul'da Olucam.Bi Gün Ayarlarız,Bulusurz İnsAllah.Fotos Sende Gelen Dimi ?
~ FatoŞ ~' Alıntı: Tamam Hemide Benim Pstam Genişletmek için tıkla ... Timam temporay' Alıntı: MrTech gel ben istanbuldayım pasta almana gerekde yok ben alırım pastayı Genişletmek için tıkla ... Abi Simdi Memleketteyim Eylül Civarı İstanbul'da Olucam.Bi Gün Ayarlarız,Bulusurz İnsAllah.Fotos Sende Gelen Dimi ?
FatoŞ Üye MrTech' Alıntı: Timam Abi Simdi Memleketteyim Eylül Civarı İstanbul'da Olucam.Bi Gün Ayarlarız,Bulusurz İnsAllah.Fotos Sende Gelen Dimi ? Genişletmek için tıkla ... Malesef Eylülde Düğün Var Sonra Gelemem ki İstesemde Siz Gidersiniz Fotoğraf atarsınz Anlatırsnız ..
MrTech' Alıntı: Timam Abi Simdi Memleketteyim Eylül Civarı İstanbul'da Olucam.Bi Gün Ayarlarız,Bulusurz İnsAllah.Fotos Sende Gelen Dimi ? Genişletmek için tıkla ... Malesef Eylülde Düğün Var Sonra Gelemem ki İstesemde Siz Gidersiniz Fotoğraf atarsınz Anlatırsnız ..
FatoŞ Üye pelın_' Alıntı: konunun için ettık farkındamısın Genişletmek için tıkla ... Evet Ben Farkındayım Gönüldaşlara Gelin Yahu Pelin Gelsin
pelın_' Alıntı: konunun için ettık farkındamısın Genişletmek için tıkla ... Evet Ben Farkındayım Gönüldaşlara Gelin Yahu Pelin Gelsin
jackalmami Üye şu hayattaki tek dostum amcaoğlum. Yüzlerce arkadaşım var ama bir tek o dostum olabildi. şuan kendisi askerde ve o kadar çok özlüyorum ki onu anlatamam. Kapı çalsa onun gelmesini isterim.....
şu hayattaki tek dostum amcaoğlum. Yüzlerce arkadaşım var ama bir tek o dostum olabildi. şuan kendisi askerde ve o kadar çok özlüyorum ki onu anlatamam. Kapı çalsa onun gelmesini isterim.....