şimdi dedikodu zamanı ( hadi herkes itiraf etsin )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
şimdi dedikodu zamanı ( hadi herkes itiraf etsin )
Sadece ünlülerin özel hayatıyla olmaz magazin.İçinizde vardır kimseye söyleyemediğiniz şeyler.Hadi itiraf edelim rahatlayalım azıcık.Hiç bir şey kalmasın içimizde önce ben başlıyorum.

Benim abim evleniyor ama şöyle bir durum oldu önce nikah kıydık sonra kızı istemeye gittik.:ehe Daha nişanı yeni yapacağız :kop:İtiraf ediyorum benim ailem çok manyak bir aile

Salihyet

Salihyet

Üye
:ehe

Biz küçükken üç kardeş olarak takılırdık ( 6 kardeş olduğumuz için ) sürü psikolojisi, üç küçük kardeşin başında ablamız vardı, ve evdeki çöp poşetine kağıt yakıp içine atmış ve daha sonra söndürmek için biir-ikiiii-üüüç diyince üflemiş bulunmaktayız, alevler boyumuzu aşınca abimizi çağırmıştık ki o da su bidonunu kapıp üstüne boca etmişti ( içme suyunu kullandık diye bile azar işitmiştik, iliklerimize kadar yani :ehe ) Güç bela hatırlıyorum ama çok küçüktüm :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Okula gitmek için Ego Otobüsündeydim;nalet olsun herzaman ki gibi....:(...Kibar,iyi giyimli bir amca ineceği durağa yaklaşınca düğmeye bastı ve orta kapıya doğru yaklaştı.... Şoför otobüsü durdurdu ve sadece arka kapıyı açtı, orta kapıdan inecek amcayı heralde fark etmedi. Bunun üzerine amca:Şoför bey, orta kapıyı rica edebilir miyim? dedi.Şoför de "Al götür, senin olsun" demişti...:D Tabi sonra kapıyı açtı ama otobüste millet kopmuştu.....
Ama bu otobüs şoförleri deli komik oluyor....Onlar sayesinde müthiş komik espriler öğreniyorum....Otobüs kültürü cok ayrı oluyor....:D

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
:ehe :ehe
itiraf ediyorum ilkokulda bütün matematik kopyelerini ben verirdim. hosuma gitmezdi ama naparsın arkadas :)
birde anlamayanlar olurdu x y falan :ehe teker teker kağıda yazadardık artık. birde hocaya yakalandıkmı tamam :)
kim verdi bunu kim yazdı nereden buldunuz. kmse bnm olduğumu söylemezdi allahtan :) :) :)

turkordu

turkordu

Üye
4 veya 5 sene önceydi.Evde kimse yoktu.Hava çok soğuktu.Bende fena halde buz tutmuştum.Dedim şu sobayı yakayım da bir güzel ısınayım.Neyse doldurdum sobayı,aldım gazete kağıdını ve çakmağı, yaktım.(Yaktım yakmasına ama nasıl olduysa çakmağı sobanın üstünde unutmuşum. Ama Allahtan sobanın kapağını kapatmıştım.)Soba yandıktan sonra tv'yi açtım ve sobanın yanındaki koltuğa oturdum.Aradan 5 dakka geçti geçmedi çakmak bir patladı. Ben o patlamayla az kalsın televizyona giriyordum.Sobanın kapağı açık olsaydı ölebilirdim de.İtiraf ediyorum ben soba yakmasını beceremeyen bir mahluktum.:ehe

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
Salih Baba™;1451803' Alıntı:
Okula gitmek için Ego Otobüsündeydim;nalet olsun herzaman ki gibi....:(...Kibar,iyi giyimli bir amca ineceği durağa yaklaşınca düğmeye bastı ve orta kapıya doğru yaklaştı.... Şoför otobüsü durdurdu ve sadece arka kapıyı açtı, orta kapıdan inecek amcayı heralde fark etmedi. Bunun üzerine amca:Şoför bey, orta kapıyı rica edebilir miyim? dedi.Şoför de "Al götür, senin olsun" demişti...:D Tabi sonra kapıyı açtı ama otobüste millet kopmuştu.....
Ama bu otobüs şoförleri deli komik oluyor....Onlar sayesinde müthiş komik espriler öğreniyorum....Otobüs kültürü cok ayrı oluyor....:D

koptum kardeşim yaaa en komik hikaye seninkisiymiş:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İtiraf ediyorum ben bir Maxi-Koliğim :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
yine bir otobüs klasiği :
bir gün otobüs ile yolculuk yapıyorum yanıma kro tipli bir adam oturdu neyse gittik bi süre ... sonra adam sırasıyla bütün parmaklarını burnuna sokmaya başladı ama görmeniz lazım nasıl karıştırıyor .. bütün millet kaçtı bn en köşedeyim yerimden de kalkamıyorum durağa kadar adamı izledim tam inerken adama bakarmısın abi orayı fazla eşeleme oradan maden çıkmaz dedim adam dondu kaldı :ehe

silop_kms

silop_kms

Üye
hepinizin yazdıkları çok komikti....yazacak bişey aklıma gelmiyor geldiğinde yazarım:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
biz bekleriz :D

jeffhardy60

jeffhardy60

Kapalı Hesap
arakadaşlar hepinizinde çook komik hikayeleri

--------------- Ekleme ---------------

var ama benimde aklıma şu an bi r hikaye gelmior :(

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bir Minibüs yolculuğu yapıyordum.Bundan 6 sene önce.Ineceğim durağa gelmek üzereydim.Şoföre:Abi,müsait bir yerde dedim.Adam kapıyı açtı.(Kapıyı açarken de araba en az 40'la gidiyordu.Ben bir atladım,sonrasını hatırlamıyordum.Kolumu ve bacağımı kırmışim.:)

aquSTine^

aquSTine^

Üye
bilgi yarışmasında haksızlığa uğraım maxicepten soğudum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt