Şimdi De Defans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
Şimdi De Defans


Şampiyonlar ve şampiyonluk gibi hedefleri olan Trabzonspor’da transfer bitmek bilmiyor. Forvete Halil Altıntop’u alarak bu mevkideki sorunu çözen Bordo-mavililer orta alanı da Adrian transferiyle noktaladı. Trabzonspor’da şimdiki hedef savunmaya takviye yapıp transferi noktalamak olacak. Yönetim Gabriç’in sözleşmesini dondurarak yabancıya imza attıracak.

Ya Zanka Ya Da Bjelland

Trabzonspor’un savunma listesinde iki Danimarkalı oyuncuyu görüyoruz. Ligi şampiyon bitiren Kopenhag’ın stoperi Mathias Zanka Jorgensen ile birlikte ligi beşinci sırada tamamlayan FC Nordsjaelland kulübünün stoperi Andreas Bjelland ile görüşmeler yapıldı. Bu iki oyuncudan birini transfer etmeyi planlayan yönetim alınacak oyuncuyu Hollanda kampının ilk gününe yetiştirmeye çalışacak.

Tunuslu İddiası!

İsviçre`de yayın yapan Blick gazetesinin haberine göre Trabzonspor, Tunus Milli takımının ve Young Boys`un 24 yaşındaki defans oyuncusu Ammar Jemal`ı listesine aldı. İsviçre`de Young Boys formasıyla 26 maçta 5 gol atan ve savunmadaki yeteneğiyle Avrupa takımlarının dikkatini çeken Tunuslu oyuncu için Premier Lig ekipleri Fulham ve Stoke City`nin de devrede olduğu iddia edilirken; transfer için Stoke City`nin avantalı durumda olduğu belirtildi. Ammar Jemal`in kulübü Young Boys ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

taka
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt