Simcity 1 Harita Var

Sponsorlu Bağlantılar

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
Simcity 1 Harita Var
youtubedan izlediğim video izledim oyunu beğendim ve indirdim yükledim herşey normal ama yeni bir oyun açarken sizden harita seçmenizi istiyor ama bi tane var nasıl oluyor başka videolarda bir sürü harita var ama ben bi tane napçaz indircez mi bi yardım edin

not:oyun orjinal değil, konu yanlış yerdeyse özür dilerim

Uhops

Uhops

Üye
Oyun demo olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
Full olarak indirdim :s

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
orjinal değilse ondandır, oyun online olduğu için kırılamadı diye biliyordum ama demek kırmışlar o da tek harita demek

fk555897

fk555897

Üye
Haritalar sanırım sonradan mod olarak indiriliyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bende orjinali var ve orjinalinde tüm haritalar içinde geliyor zaten mod filan yok. ama tabi kırılmış korsan oyun için bişi diyemicem. kırıldığından da haberim yoktu :)

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla açık konuşayım, online olmasının "great works"ler dışında çok bi anlam ifade etmiyor. herkes geliyo haritanda şehir açıyo ama ilgilenmeden gidiyo, haritada tek oynuyormuşsun gibi oluyor yine. hani aktif bir çevre edinip o şekilde oynamadıktan sonra ha online ha offline :)eğer ciddi olarak oynarım diyorsan kıy paraya orjinalini al (playstore'da uygun) gel beraber şehir kuralım :)

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
valla açık konuşayım, online olmasının "great works"ler dışında çok bi anlam ifade etmiyor. herkes geliyo haritanda şehir açıyo ama ilgilenmeden gidiyo, haritada tek oynuyormuşsun gibi oluyor yine. hani aktif bir çevre edinip o şekilde oynamadıktan sonra ha online ha offline :)eğer ciddi olarak oynarım diyorsan kıy paraya orjinalini al (playstore'da uygun) gel beraber şehir kuralım :)
okuyom ben ya :d:

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
tmm sorun çözüldü 1.6 update ile 2 yeni harita eklendi.Bu yeter bana :D

aynı sorun yaşayan arkadaşlar için :)
Link:

içindeki dosyaları C:\SimcityOfflineServer klasörüne atın ve oynayın

Üst Alt