Yardım Sim Ve Reset Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

atilla19

Üye
    Konu Sahibi
Sim Ve Reset Sorunu
Telefonu 4 ay önce denize girerken cebimde unutmuşum farketim 15 saniye anca kalmıştır suda hemen herşeyini cıkarıp havluya sarıp cantaya koydum sonra akşam piriç içine koydum öbür günde telefoncuya götürdüm 2 3 saat sonra verdi adam 100 tl aldı.Hiç birşey yoktu 1 ay sonra sen sensör arada gidip gelmeye başladı sonra hiç sensör çalışmıyo garip bi durup telefonun kendi tarayıcıyla internete gezerken donunca kapatıp acınca düzeliyodu artık hiç görmüyor yani sensörlü uygulama oyun vb açmıyor ekran yatay dönmüyor.İçini söktüm temizleyim diye ama sensör nerde oldugu bilmiyorum neyapabilirim?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
100 lira verıp garantiye yaptırsaydın belki bunlar olmazdı dostum

MaxipmaN

Üye
Allah kimseyi telefon tamircilerine muhtaç etmesin(garantileri demiyorum)

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

atilla19

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız ama bugunde başka birşey başıma geldi.Telefonu cebime koydum çalışıyordu sonra aradan biraz zaman geçince çıkardım
baktım kapalı açtım tam açılıyo reset atıyordu simi cıkarıp denedim düzeldi taktıgımda durmadan reset atıyor wifi hiç çekmiyor bluthoot hiç acılmıyor cfw atıyım dedim farklı cfw yükledim ama yüklerken hepsinde aynı yapıyo en sonda kabloyu cıkar tak yeniden dene diyo yapıyorum başka bi hata cıkıyor cancel demek zorunda kalıyorum ama telefon cfw yüklenmiş şekilde açılıyor ama sorun devam ediyor cfw lermi yarım yükleniyor donanımsalmı anlayamadım biler varsa yardım edebilirmi

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
sorun simkartta değilse cihaz kısa devre yapmış demektir

atilla19

Üye
    Konu Sahibi
cfw yarım yüklenmiş filan olamaz demi.Kısa devre yaptıysa telefoncu yapabilirmi acaba büyük şehir deyil burası babamında haberi yok çok para isterlermi acaba

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
cfw yarım yüklenmiş filan olamaz demi.Kısa devre yaptıysa telefoncu yapabilirmi acaba büyük şehir deyil burası babamında haberi yok çok para isterlermi acaba
cwf yüklerken hata alabilirsın ama yüklenir yinede, telefoncu yaparmı bilemicem keşke en başta garantiye gönderseydin kardeşim gecmiş olsun

Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
Adama boşuna 100 lira vermişsin.Garantiye ver parası neyse yaptır.