Sim Kilit Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
Sim Kilit Hakkında
yurtdışından gelen cihazımda "we're sorry we are unable to continue with your activation at this time" bu şekilde yazı çıkıyor taktığım hattıda kabul etmiyor malesef aktifleşmiyor cihaz.İtunese bağladığım zamanda aşağıdaki resimdeki şekilde bir görüntü geliyor bir şey yapılmıyor bunun çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Peocawe

Peocawe

Üye
iPhone'lardan pek anlamam ama telefonun jailbreaklı mı acaba?

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreakliymiş fakat bahsettiğim gibi hattı hiç görmüyor itunesede bağladığımda kilitli olarak gözüküyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
Dediklerimi bir dener misin?

Cydia'ya gir, Search kısmına gelip; ultrasn0w diye arat ve kur. Sim Yok yazan yer ultrasn0w kuruldukdan sonra gidecek ve şebeken geri gelicektir.

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
Menü kısmına gelmiyor hocam sıkıntı orada zaten bölge seçimi falan yapıyorum fakat telefon aktifleştirilemiyor ibaresiyle karşı karşıya kalıyorum.Cihazı aktif hale gelmesi için pin kodsuz bir hat takın diyor takıyorum ilerisine gitmiyor malesef.Restore ediyorum bakayım ne olucak.Teşekkür ederim yardımın için.

Peocawe

Peocawe

Üye
hat takmadan denedin mi hiç peki?

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
denedim malesef aynı

Epple

Epple

Üye
Bu yurtdışından gelen cihazın simlock mu, değil mi?

selly1310

selly1310

Üye
burdaki adımları izle ve yap.sonra sorun olursa yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: septemblue

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
@Epple cihaz bir arkadaşımın önceden kullanıyormuş kardeşine vermiş kullanması için bir kaç günlüğüne ve cihazbu hali almış ne yaptığınıda söylemiyormuş kendiliğiden oldu vs demiş.

@selly1310 restore işlemi bitsin deneyeceğim haberdar ederim teşekkür ederim

Epple

Epple

Üye
Arkadaşın söylediği yöntem güvenilir bir yöntem değil söyleyeyim. Restoreden sonra telefonu açmak için, evet pin kodu olmayan bir sim kart ile açman gerekir. Bir dene, ama pin kodu olmamamsına dikkat et.

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
@Epple malesef restore işlemini yaptıktan sonra pin kodsuz hattımı takmama rağmen menü kısmına ulaşamadım.Diğer arkadaşın söylediği yöntemide denedim notification kısmı yeşil olmadı.Başka bir yöntemi yokmu menü kısmına ulaşmanın?

Epple

Epple

Üye
Hangi adımda kesiliyor setup onu bi söyler misin?

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
Dil ve bölge seçimini yapıyorum wifi bağlantımı tanımlatıyorum etkinleştiriliyor derken "This iPhone is not currently setup to work with carrier you're attemptingto use.Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked" burada kalıyor.

Epple

Epple

Üye
Telefon simkilitli sanırım. O yüzden açılmıyordur, bağlı olduğu operatörün sim kartı gerekli galiba. Tekrar söylüyorum; pek güvenilir bir yöntem olmamakla birlikte, o acil aramadan yola çıkarak arama yöntemiyle deneyebilirsin birde.

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
simkilitli olduğunu sanmıorum daha önceden kullanıyordu arkadaş çünki bahsedilen yöntemde olmadı malesef notificaton kısmı yeşl olmadı

Epple

Epple

Üye
Arkadaşın daha önceden ultrasn0w ile kullanmış olabilir mi? Yani telefon sim kilitli gibi görünüyor da.

wolkan789

Üye
@Epple malesef restore işlemini yaptıktan sonra pin kodsuz hattımı takmama rağmen menü kısmına ulaşamadım.Diğer arkadaşın söylediği yöntemide denedim notification kısmı yeşil olmadı.Başka bir yöntemi yokmu menü kısmına ulaşmanın?

dostum senın sorunun çözümü burda buyur

-Fight-

-Fight-

Üye
cihazın iphone 4 mü bana ulaş yardımcı olayım

Takipçi Satın Al

Üst Alt