sim kartımı kaybettim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snndrsn

snndrsn

Üye
    Konu Sahibi
sim kartımı kaybettim
Arkadaşlar, iki hafta kadar önce turkcell hatlı sim kartımı kaybettim. Hattın yasal sahibi de 4.5 yıl önce vefat etmişti. Bu durum karşısında nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?

'Davut

'Davut

Üye
Yeni bir hat alacan..:D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hattın sahibinin vefat ettiğini gerekli belge ile belirterek Turkcell merkezlerinden birinde hattı iptal ettirmen gerek. Ölüm belgesi yeterli olacaktır diye düşünmekteyim tam bir fikrim yok daha önce hiç duymadığım bir olay olduğu için sadece aklıma gelen fikri belirtiyorum. Fakat birşey eklemek istiyorum eğer ölüm belgesiyle emekli maaşı kesintisi falan olacaksa boşver gitsin hattın PIN kodu aktifse kimse açamaz bi kaç aya kadar da iptal olur. Yada en olmadı sen şansını dene direk git bir Turkcell merkezine hattı kaybettim hat benim üstüme değil hattın sahibinin gelmesi mümkün değil falan de yada vefat ettiğini söyle belki işlem yaparlar. Yaratıcı ol biraz.

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Ölüm kağıdı var onunla gidicen öyle. Ama ilk önce 444 0 535 tel aç müdür ;) Geçmiş olsun bu arada..

snndrsn

snndrsn

Üye
    Konu Sahibi
ben aynı numarayı kullanmak istiyorum da artık gezicem madem öyle turkcell merkezlerini anlayışlı biri çıkar herhalde ehliyeti var bende kartın sahibinin işe yarar sanırım sağolun herşey için...........

mazlum1790

mazlum1790

Üye
en iyisi yeni bir hat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt