Sim Kartım Bloke oldu

Sponsorlu Bağlantılar

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
Sim Kartım Bloke oldu
Merhaba arkadaslar bugun N73 üme Turkcell hazır kartımı taktım telefonumu actım pin kodunu gırdım ve yanlıs dedı hemen tekrar girdim gene kabul etmedı halbukı pin kodunu değiştirmemiştim diğer sony erirrson K700 de denedim ve gene kabul etmedi hattım bloke oldu turkcell musterı servısını aradım 8 hanelı puk1 kodunu aldım puk kodunu yazıyorum tam yeni pin girecegim ilk aşamasında 4 haneli şifreyi giriyorum ikinciyi giriyorum pin kodunu kabul etmiyor suan puk kodu kredim 2 kaldı 2 kere daha puk kodunu yanlıs gırersem hattım tamamen bloke olcak Bu konuda deneyimli olan arkadaslar varsa ne yapmamı yazarlarsa memnun olurum lütfen yardımlarınızı beklıyorum telefon defterimde bir cok kayıtlı arkadas eş dost var lütfen acilen yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

yok mu yardım edebılecek

kol@j

kol@j

Üye
geçmiş olsun kardeş ...
başka bir sim kartıyla dene... sorun yoksa... hata telefondan kaynaklanıyor olabilir...
sorun olmuyorsa simin bozulmuştur... pin kodunun kaydedildiği yer bozulmuş sa hep olur bence?????

hatta sim kartını gsm merkezinin birinden yenile...
tekrar geçmiş olsun...
kayıtlı numaralarını da belki oradan halledebilirsin...:bilmm

zfr_1

zfr_1

Üye
hiç uğraşma git turkcell iletişim merkezlerinin birisine onlar yardım eder herhalde...

zfr_1

zfr_1

Üye
arkadaşım ben öyle demek istemedim yani yanlış bir şey söylediysem özür dilerim ama arkadaşımız turkcell iletişim merkezine gitse orada yanlış bir şey yapılsa bir sorun çıksa bile onlar çözmek zorunda ama burda benim ya da başkasının söylediği bir şeyden dolayı yanlış yaparsa kendi sorumluluğunda o yüzden dedim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet en doğrusu iletişim merkezine gitmesi riskli bir durum.

kol@j

kol@j

Üye
arkadaşım ben öyle demek istemedim yani yanlış bir şey söylediysem özür dilerim ama arkadaşımız turkcell iletişim merkezine gitse orada yanlış bir şey yapılsa bir sorun çıksa bile onlar çözmek zorunda ama burda benim ya da başkasının söylediği bir şeyden dolayı yanlış yaparsa kendi sorumluluğunda o yüzden dedim...

kardeş özür dilerim üzdüğüm için ... forumda beklerken içimi en çok sızlatan bilgim ya da tecrübem dışında kiler hariç yardımcı olamadığım insanlardır...

o yüzden müracaatlarda... elimde eteğimde ne varsa dökmeye çalışıyorum... öbür türlü yüzüstü bırakmış gibi hissediyorum...

böyle bir hissiyatım var... cevabım ondan biraz sert oldu...
hakkını helal et...

zfr_1

zfr_1

Üye
önemli değil kardeşim üzülmedim ama yanlış bir şey söyledim sandım :D

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
sorunu hallettım arkadaslar turkcell ıletısım bayisine gidip hattıı actırdım yardımlarınız ıcın tesekkuru ederım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
geçmiş olsun en doğrusunu yapmışsın.

kol@j

kol@j

Üye
geçmiş olsun ii günlerde kullanınız...

Takipçi Satın Al

Üst Alt