Sim kartım 3gli telefonlarda çalısmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xsades

Üye
    Konu Sahibi
Sim kartım 3gli telefonlarda çalısmıyor!
daha öncede bir başlıkta sormuştum bu soruyu sim kartım kendi telefonumdan başka telefonda çalışmıyor diye ancak biraz daha araştırınca sadece 3g uyumlu telefonlarda çalısmadıgını farkettim. 3 g uyumlu telefonlarda simi taktıgım da şebeke sıfır gösteriyor ve şebekeyi elle seçmeye çalıstıgımda kullandıgım gsm operatörü olan vodafone listede gelmiyor. turkcell ve avea var. ( başka bir sim taktıgımda vodafone geliyor ancak benim simimde gelmiyor.) aynı telefonu daha önce kullanmıstım ancak suan taktıgımda böyle bir sorun çıkıyor. acaba sorun simde mi bozulmus falanmı yoksa kilit vs.. gibi birşeymi var?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
takmaya çalıştığınız telefonlarda sadece 3G olarak seçiliyse GSM 'e dönüş yapmayacak şekilde seçiliyse ve bulunduğunuz bölgede Vodafone 3G yok ise telefonunuz çekmez. Ama 3G destekli telefonlarda 3G olmadığında GSM'e dönüş seçeneği ile birlikte ayarı düzeltirseniz 3G olmasa dahi telefonunuz GSM modunda Vodafone çekmeye başlayacaktır. Sim kart veya Vodafone'den kaynaklanan bir sorun değildir.

xsades

Üye
    Konu Sahibi
takmaya çalıştığınız telefonlarda sadece 3G olarak seçiliyse GSM 'e dönüş yapmayacak şekilde seçiliyse ve bulunduğunuz bölgede Vodafone 3G yok ise telefonunuz çekmez. Ama 3G destekli telefonlarda 3G olmadığında GSM'e dönüş seçeneği ile birlikte ayarı düzeltirseniz 3G olmasa dahi telefonunuz GSM modunda Vodafone çekmeye başlayacaktır. Sim kart veya Vodafone'den kaynaklanan bir sorun değildir.

denedıgım telefonda çift mod seçili kaldiki sadece modua aldıgımda bile aynı sorunu yasadım muhtemelen başka bir srun var..

TheCower

TheCower

Üye
Hattını değiştir sorun çözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt