Sim kart yok !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ss258saido

Üye
    Konu Sahibi
Sim kart yok !!!
Arkadaşlar telefonumun modeli C-7 , son üç gündür 45 dk da bir sim kart yok deyip kapanıp acılıyor .s ne yapmamı önerirsiniz ?

xinanux

Üye
kart eski mi? Yada yuvaya tam oturuyor mu

ss258saido

Üye
    Konu Sahibi
eski değil ve yuvada tam oturuyor telefonu alalı 6 ay oldu , son üç gündür böyle bir sey yapıyor

stainless steel

stainless steel

Üye
garantisi varsa servise gönder

jigsaw_54

Üye
telefonunuzda başka bir sim kartıyla bi süre kullanmayı deneyin yine aynı hatayı verirse garantiye gönderin sağlam olsun

ss258saido

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaslar baska bir sim kart ile denedikten sonra olmazsa servise yollucaz artık :)

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
arkadaşım benim cihazda c7 yaklaşık bir buçuk aydır servisteydi. Bugün geldi aynı sorunu yaşıyorum. Ne yapcaz bilmem:)

aleranol

aleranol

Üye
valla tekrar servise verin anladığım siz oldukça şanssız c7 kullanıcısıymışsınız çünkü genelde noki da bunlara rastlamak çok zor :islik

cemsidar

cemsidar

Üye
banada aynısı oldu 2-3 gün önce falan 15-20 dk da düzelttim :D Telefonu kapalıysa telefonu aç. bekle biraz kendini toparlasın.sonra kapat.sonra tekrar aç. sonra toparlanmasını bekle.sonra tekrar kapat.Ondan sonra batarya / SIM kart / hafıza kartı 3lüsünü çıkart.SIM ve Hafıza kartını ellerinle veya peçeteyle iyice ov (çoşup kazıma :D ) . 1 dk bekledikten sonra 3 ününde üstünde toz kalmıyacak sekilde üfle sonra yerine tak. telefonu aç tamamdır

----------Eklendi @ 21:42:34 ---------- Yazıldı @ 21:41:51 ----------

saçma gelebilir. Ben çalışmasını saglamak için denedim. Düzeldi denerken ne yaptıysam 1e1 yazdım.hangi müdahaleden dolayı oldu bilmiyorum :D

aleranol

aleranol

Üye
banada aynısı oldu 2-3 gün önce falan 15-20 dk da düzelttim :D Telefonu kapalıysa telefonu aç. bekle biraz kendini toparlasın.sonra kapat.sonra tekrar aç. sonra toparlanmasını bekle.sonra tekrar kapat.Ondan sonra batarya / SIM kart / hafıza kartı 3lüsünü çıkart.SIM ve Hafıza kartını ellerinle veya peçeteyle iyice ov (çoşup kazıma :D ) . 1 dk bekledikten sonra 3 ününde üstünde toz kalmıyacak sekilde üfle sonra yerine tak. telefonu aç tamamdır

----------Eklendi @ 21:42:34 ---------- Yazıldı @ 21:41:51 ----------

saçma gelebilir. Ben çalışmasını saglamak için denedim. Düzeldi denerken ne yaptıysam 1e1 yazdım.hangi müdahaleden dolayı oldu bilmiyorum :D
(çoşup kazıma :D ) ALLAH'ım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt