Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sim kart kaydi yapilamadi(LÜTFEN YARDİM)
Sponsorlu Bağlantılar
emptyokan
Üye
Konu Sahibi
sim kart kaydi yapilamadi(LÜTFEN YARDİM)
Arkadaşlar lütfen yardım edin!telefonum 5130 hattımı taktığımda sim kart kaydı yapılamadı diyo.başka hattı taktım hattı sorunsuz açtı şimdi benim ne yapmam lazım hattımı kurtarmak için lütfen yardım edin sınırsız internet hakkım vardı orda
turaniaCCC
Üye
kartın ölmüş galiba yeni kart cikartman gerek
TheCower
Üye
Simi başka telefona tak açılırsa sim sağlamdır. Açılmazsa ve aynı sorunu verirse git vodafone bayiye ve hattı kapattıkları gibi açmalarını rica et.
Arkadaşlar lütfen yardım edin!telefonum 5130 hattımı taktığımda sim kart kaydı yapılamadı diyo.başka hattı taktım hattı sorunsuz açtı şimdi benim ne yapmam lazım hattımı kurtarmak için lütfen yardım edin sınırsız internet hakkım vardı orda
aynı olay benim başıma da gelmişti hocam.yapman gereken tek şey (hattın vodafone galiba) eğer hat senin üzerine kayıtlı ise nüfus cüzdanınla birlikte bir vodafone bayisine gidip 10 tl karşılığında yeni simkart çıkarttırman gerekiyor...iyi forumlar...
aynı olay benim başıma da gelmişti hocam.yapman gereken tek şey (hattın vodafone galiba) eğer hat senin üzerine kayıtlı ise nüfus cüzdanınla birlikte bir vodafone bayisine gidip 10 tl karşılığında yeni simkart çıkarttırman gerekiyor...iyi forumlar...