Sim Kart Girişi Olan Tablet PC

Sponsorlu Bağlantılar

serdenci93

Üye
    Konu Sahibi
Sim Kart Girişi Olan Tablet PC
Arkadaşlar bana sim kart girişi olan bir tablet bilgisayar lazım en az 1 gb ramı ve çift çekirdek işlemcisi olucak bide öğrenciyim ona göre alternatifler sunarsanız hatta elinizde varsa anlaşabiliriz 10 gün sonra krediler yatmaya başlıyor 10 gün sonra peşin para ile alabilirim android 4.0 tercihim

odunuzz

odunuzz

Üye
Bana sorarsan git cep merkezlerine orada vardır bence

serdenci93

Üye
    Konu Sahibi
Alternatiflere ihtiyacım var

odunuzz

odunuzz

Üye
Internetten bak ışte güvenilir sitelere.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Serdenci kardesim dedigin cihazlar. En uygun fiyati. 600 civari ikinci elleri
3gli istersen yani vinnla net istersen biraz daha uygun oluyor

serdenci93

Üye
    Konu Sahibi
@nuribaba güvenilir site olarak burayı tercih etmiştim tecrübelibirileri vardır diye
@kaplan-85 benim sınırsız internet tanımlı vodafone hattım var sana ne yapmak istediğimi tam anlatayım o tablette sadece angry bird vb oyun oynivam bide whatsapp fazlası yok 600 lira ise sorun yok yeter ki tam aradığım gibi bir şey olsun eğer tablet bulamazsam android telefon almaktan başka çarem kalmıyor

odunuzz

odunuzz

Üye
Ben mesele alışveriş sitelereninden bahşediyom mesela gir teknosa nin sitesine bak oraya

serdenci93

Üye
    Konu Sahibi
Tabletlerin özelliklerinden pek anlamıyorum ki

ANIL

ANIL

Admin
Bir bak derim 3G Sim girişi var. Bimeks 340TL üzerinden satıyor.

cesuryurek1

Üye
2 tablet almak istiyorum son 3 günümü araştırmakla geçirdim
sim girişli tabletlerin en ucuzu
artes g707 370TL
artes g711 405-556 tl arası
artes g712 447-505 tl arası

kısaca bu fiyatları verebileceksen al derim

ama ben 2 tablet alacağım için bana bu şekilde pahalıya gelecekti malesef farklı bir arayış içine girdim

piranha business tab 7 = 187 TL
Artes i708 = 201 TL
bunlarda 3g sim kart desteği yok onu şu şekilde gidereceğim sanırım

edimax 3g-6200N = 41 TL bu araca 3g modem takıyorsun 3g modem sinyalini wireless e dönüştürüyor tabletler zaten wirelessi görürler yani internete girmede sorun yok

3g modem 50 TL
3g data simkart sanırım 15 tl

tek kafa karıştırıcı unsur bu 3g wirelesse uyumlu bir 3g modem bulmak
ben bu şekilde düşündüm

2 tane sim girişli tablet alsam 740 TL yapıyor
diğer şekilde yapsam 480- 500 tl civarı yapıyor

serdenci93

Üye
    Konu Sahibi
@ANIL kardeşim bu tablet için ne diyorsun hızlı mı yavaş olacaksa hiç almayayı para konusunda çokta sıkıntım yok şükür :D

- - - Eklendi - - -

bu ikisi arasında kaldım bunların sim kart girişi varmı ve bunları nereden satın alabilirim
http://www.teknolojioku.com/haber/donanim/asus-transformer-pad-infinity-tf700-satisa-cikiyor.html
http://www.onda-tablet.com/onda-v972-quad-core-9-7-inch-retina-screen-daul-camera-android-tablet-pc.html

Takipçi Satın Al

Üst Alt