Silva: "Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlık oyuncuların kabahati"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Silva: "Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlık oyuncuların kabahati"
Manchester City’nin yıldız oyuncusu David Silva, kulübün oyuncularının Şampiyonlar Ligi’nden elenmenin sorumluluğunu kabul etmek zorunda olduğunu dile getirirken Roberto Mancini’yi bu konuda suçlamanın adil olmadığını söyledi.

Son Premier Lig şampiyonu, Şampiyonlar Ligi’nde bu yıl gruplarda 6 maç sonunda 2 puan toplayarak sonuncu oldu ve Devler Ligi’nden elendi.

Takımın teknik patronu Mancini’yi bu başarısızlık konusunda savunan Silva, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmalarını bu kadar çabuk beklemelerinin imkansız olduğunu belirtti.

The Mirror’a konuyla ilgili konuşan İspanyol oyuncu, “Bu sezon yaşadıklarımızın sorumluluğunu üstümüze almalıyız. Şampiyonlar Ligi’nde oynamanın bir yolunu bulmalıydık bu yüzden suçlamaları üstümüze almak zorundayız. Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapamadık ve elendik. Bu konuda sadece menajeri suçlamamalıyız. Bundan sonra Premier Lig ve Federasyon Kupası’na odaklanmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Son iki sezondur Avrupa’da başarılı olamasalarda Mancini’nin bu takım için doğru adam olduğunu belirten Silva, “Bütün söyleyebileceğim, buraya geldiğim günden beri takım Mancini yönetiminde bir ilerleme içinde.” diye konuştu.

Premier Lig’de Manchester United’ın 6 puan arkasında 2. durumda bulunan Manchester City’nin oyuncusu, “Bu büyük bir uçurum fakat geçen sene önümüzdeyken neler yaşandığını gördük. Yeniden bunu yapabiliriz.” sözlerini kullandı.

Barcelona hakkında da açıklama yapan Silva, “Onlar İspanya ve Avrupa’da bütün ödülleri kazandılar. Barça bu konuda çok başarılı bir takım ve umarım biz de benzer şeyler yapabiliriz.” diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt