Silkroad Sakarya içi satılık 59 lw nuker

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
casannova

casannova

Üye
    Konu Sahibi
Silkroad Sakarya içi satılık 59 lw nuker
59 lw nuker int
Server:Mars
Üzerinde (+1,+2,+3)kıyafetler var.
Bankada ölü tavşanı var.
--------------------------------------------------------------
Skiller:
cold,lighting:55 de
spier skilleri 57 de
41 lw köpeği var.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Charı Sakarya içi satıyorum.
Fiyatı:30 tl.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detaylı bilgi ve alış-veriş işlemleri için msn adresim [email protected] buradan ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar alıcı yok mubakın 25 e bırakıyorum..

kKORAY06

Üye
kardeş kusura bagma ama millet walla wiz we xbow dan başka çara bakmıor bile benim herculeste 62we 52lvliki çarım war biri çin bowu biri xbow ama işte millet tutturmuş bi wizz die öle gdidirior hadi hayırlısı:D

cacana54

Üye
kardeş carı 20 liraya verebilirmisin verirsen ciddiyim alıcam sakarya tepebaşındanım

kKORAY06

Üye
74nüker satılıktır adı crazy_nuke serwer hercules:) ıd pw gs werilecektir lvline maxtır iyi pwp çarı olur bundan blu itemleri wardır üstünde dizmek için 50m harcadım +çarın fiatı 60ytldir en son 50olur ekleyin [email protected] dalawera yoktur ist. beylikdüzüne gelip eldende alabilirsiniz.

casannova

casannova

Üye
    Konu Sahibi
tmm bak 20 liraya veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...