Silkroad oyununda sıkıntı yaşıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ersin.neo

ersin.neo

Üye
    Konu Sahibi
Silkroad oyununda sıkıntı yaşıyorum..
silklroad server girilmiyor oyun guzel ama herkes oynıyamıyo

emre_kalay

emre_kalay

Üye
aynen bende şikayetciyim anca gece 12 11 fln girebiliyon

PiratesKing

Üye
arkadaslar Ecsro die bi oyun var oda aynı silkroad ama eski silkroad gibi yani 1 lvl lik yaratıktan 200-300 gold düşüyo ve daha çabuk lvl atlanıyuo deneyin bnce

Salihyet

Salihyet

Üye
Lütfen başlıları daha özenli yapalım.. ( düzenlendi.. )

Indiana Jones

Üye
bide ücretsiz oyun diyorlar.pre olmadan giremez

kKORAY06

Üye
ya bunların alayı dolandırıcı daha 2hafta önce 80lv wizimi üstü +3+4 blu str int %100 dü çarı soymuşlar sp wardı çrda biri şerefszligine soysa sp yi bozr fkat ellememiş bile kesinlikle gm soymuştur diorlar maksadıda bizim gibilere m çektirmek nasılsa paralar gmye kalıor giren gene bize ondan sora yeter artık dedim bıraktım oyunu açın gözünüzü uyuamyın 110oldun deilim bi soylarlar çarı kalırsın ordatada dımdızlak adamlar oyunda al.laha kfr ediorlar böyle bi oyun warmıdır sorarım size bu joymax we gm nin dini kitabı para olmuş size o kdr sölim çar 10saatte girior boyle bi oyun görmedim bn nese bb herkese gözünüzü açık tutun

--------------- Ekleme ---------------

74nüker satılıktır adı crazy_nuke serwer hercules:) ıd pw gs werilecektir lvline maxtır iyi pwp çarı olur bundan blu itemleri wardır üstünde dizmek için 50m harcadım +çarın fiatı 60ytldir en son 50olur ekleyin [email protected] dalawera yoktur ist. beylikdüzüne gelip eldende alabilirsiniz.

satmam gerek bıktımmmm:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt