Silkroad Online - Rev6 Sitesi - Server ların Doluluk Oranını Gösteren Site

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Silkroad Online - Rev6 Sitesi - Server ların Doluluk Oranını Gösteren Site
Rev6.com, Silkroad Online oyuncularına büyük kolaylık sağlamakta. Silkroad Online sunucularının doluluk oranını ve açık / kapalı durumunu size göstererek, hangi sunucuya girmek istediğinizi kolaylastırıyor. Özellikle oyuna girmekte zorlananların çok işine yarayacaktır. Knight Online için henüz aktif bir servisi yok ancak Silkroad Online için faydalanabileceğiniz bir web sitesi.

Aşağıdaki önizleme resminden, nasıl faydalanabileceğinize bakabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 1996emre, dekangok ve bluetazy

denyus

Üye
o sitedeki nereye tıklayıp indirces cvp pls

--------------- Ekleme ---------------

cvp werilcekmi lutfen nerde oldunu açıkca yazmanızı öneririm

muhoni06

Üye
ben bunu zuten biliodüm ;)

bluetazy

Üye
delice bişi

karbon1

Üye
ei bişe ne dim :oke:

:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru
:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

karbon1

Üye
:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuruv

numm01

Üye
rev6 ya ne oldu bu gün aniden dondu_???????????????????????:agla:(:@

savador

Üye
Arkadaşlar o sitede nerden indricez bi arkadaş yardımcı olsun bana lütfen!!!

serhat41

Üye
benim silkroad updating olmuyo

bana biri hemen cevap verebilir mi

bana biri acil cevap versin lütfen:agla

:isliksavador googleye rev6 yaz çıkar anladın mı

kasani

Üye
arkadaşlar nerden bakılıo serverlerin doluluk oranına yha:@:megafon:: ?:2agla:

sasaki

Üye
stats alatında bişi var ona tıklayın

yalandunya3535

Üye
mesaj yazan arkadaş alıntı yapmış yapıştırmış belli en azından bilgiyi eksik vermeyın yınede bilmeyen için buyrun

xxPOVERxx

Üye
yha ben hiçbir sunucuya giremiyom 4 saat hata 2 gün bekliyo giremiyom

sokmazo

Üye
Kardeşim şu oyun ne biçim başka online oyunlarda böyle birşey yok (gm) silk alalım diye server doluluğu diye birşey çıkartmış

Kardeşim silkroardı oynadığım bir server pesia ama bu server hiç check yemezki tek tayım

kKORAY06

Üye
bebek gibisiniz:) kardeş girecen nete yazacan girecen enterleyip:) sora serwer capasity dicen serwerlar çıkacak doluluk oranına bakacan işte anlamıcak bişe yok bunda daha ne diyimki size ayrıca hersalı serwerla 10gibi açılıor çünkü her salı yapım çalışması olur serwerlarda bununda unutmayalım 10gibi açın pcyi tekte girme şansınız %100:) zaten doluluk oranına bakmaya bile gerek yok serwerlar gbot we + dolu denemeye koyun 3-4 sora anca girer bndn bu kdr:) sorularınız olursa yanıtlarım ....

mustang_35

Üye
teşekkür ederim paylaşım için .

Üst Alt