silinsin

Sponsorlu Bağlantılar

PinkOwl

Üye
    Konu Sahibi
silinsin
silinsin

Son düzenleme:

enver_techno

enver_techno

Üye
İphone kadar stabil olamaz ama gayet iyi bir cihaz, kaygısız ol.

messevim

messevim

Üye
Arladaşlar malum turkiye sartlatinda zor da olsa bi telefon degiskligi yapmak istiyorum ve arastirmalarima gore lg g2 gordum begendim gayet ozellikleri iyi bir telefon ama almaya korkuyorum neden derseniz 3 senedir iphone 3 kullaniyorum ve gercekten telefon 3 sene olmasina ragmen gram kasma problem falan yok ama lg alirsam eger 2 3 ay sonra isinir kasar donar diye korkuyorum yani simdi lg g2 almasam gidip note 2 alicam belki onda da vardir bilmiyorum yani lg g2 2 3 sene sonra saticagim zamanda degersiz olur falan diye korkuyorum bide bu telefon guzel olan ucuzluk avantaji insani daha da tedirgin ediyor sonucta bu telefonu alipta yukarda dediklerimi yasarsam babam beni cok fena ezer cunku artik telefon almak baya zorlasti neyse iste bana biseyler soyleyin yardim edin arkadaslar lutfen
Ucuz olmasını kesinlikle kalitesiz olmasına bağlama derim. İkincisi ios kadar stabil bir işletim sistemi bekleme. Sonuçta g2 de Not 2 de android kullanıyor. Ben yaklaşık 3 aydır g2 kullanıyorum. Çok nadir de olsa az bir kasmalar yaşadım ama kitkat güncellemesi ile bu kasmaların "sıfır"a indirildiği söyleniyor.. normal kullanımda telefon kesinlikle ısınmıyor. bende telefon sadece real racing veya gta san oynadığım zamanlar da ısınıyor. ama çokta abartılacak bir ısınma değil.

Almanı öneririm. Ama alacaksan kesinlikle 32 GB modelini al. Ben 16 GB modelini aldım pişmanım diyebilirim.. Tekrar telefon alsam yine g2 alırdım diyebilirm sana..

skylinegti

skylinegti

Üye
lg g2 nun sorun çıkaracağını pek sanmam kullanmadım ama teoride çok iyi telefon ayrıca 2-3 sene geçtikten sonra her telefon değersiz olur...

Invoke

Invoke

Üye
Uzun süre kullanacaksın, nexus 5 öneririm.

Invoke

Invoke

Üye
lg g2 nun sorun çıkaracağını pek sanmam kullanmadım ama teoride çok iyi telefon ayrıca 2-3 sene geçtikten sonra her telefon değersiz olur...

Değerini tabiki kaybeder, iphone 3 kaybetmedi mi sanki? Kasmasın kafi, diyor. :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Uzun soluklu kullanım da android önermem çünkü çabuk gelişen sistem olduğundan uzun soluklu kullanmayı dusunuyorsaniz,ya tekrar dusunmeniz lazin yada fazla guncellenen android lazim tabi bu yasal guncelleme kesilince kendi basinin cagresine bakabilip istedigi gibi romlar yuklenebilen model olmasi lazim ki uzun solugu biraz daha uzayabilsin:)

Invoke

Invoke

Üye
Uzun soluklu kullanım da android önermem çünkü çabuk gelişen sistem olduğundan uzun soluklu kullanmayı dusunuyorsaniz,ya tekrar dusunmeniz lazin yada fazla guncellenen android lazim tabi bu yasal guncelleme kesilince kendi basinin cagresine bakabilip istedigi gibi romlar yuklenebilen model olmasi lazim ki uzun solugu biraz daha uzayabilsin:)

2011 Xperiaların desteği çok iyi mesela. Bu destek çoğu telefonda yok, 2012 Xperialarda da yok. :D Var da daha az var. Yıl oldu 2014 Android 4.4.2 kullanıyoruz ve sorun yok. :D Onun için uzun soluklu android olur ama en mantıklısı Nexus 5 olur.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
2011 Xperiaların desteği çok iyi mesela. Bu destek çoğu telefonda yok, 2012 Xperialarda da yok. :D Var da daha az var. Yıl oldu 2014 Android 4.4.2 kullanıyoruz ve sorun yok. :D Onun için uzun soluklu android olur ama en mantıklısı Nexus 5 olur.
Zaten her android telefona uygun şöyle insanin icine sinen uzun dönemli kisilerin özel olarak bazi modellere hazirladigindan butun android telefonlardan tat alinmiyor ama yapilan en buyuk yanlista,benim butcem bu kadar diyip daha bilmeden ucuz android modelleri alip husrana ugramak,insan bir anda telefondan soguyor oyle olunca:)