Silinen uygulama kalıntılarını kaldıramıyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

fingerback5

fingerback5

Üye
    Konu Sahibi
Silinen uygulama kalıntılarını kaldıramıyorum !
Eskiden sildiğim uygulamaların kalıntılarını ne telefondan ne bilgisayardan kaldırabildim.Clean master programı da silindi gösteriyor ama silemiyor.Bahsettiklerim 3dmark antutu dumpster gibi programların dosyaları.Yardımcı olabilecek varmı.

lobi55

lobi55

Üye
advanced mobil care uygulamasını denedinmi?

maxiplustr

Üye
titanium backupda siliyor kalıntıları bildiğim kadarıyla

PriZm

PriZm

Üye
Basit ama genelde etkili olan bir çözüm önereyim.Teli kapat tekrar açve silmeyi tekrar dene. :D

fingerback5

fingerback5

Üye
    Konu Sahibi
Basit ama genelde etkili olan bir çözüm önereyim.Teli kapat tekrar açve silmeyi tekrar dene. :D

Şu lanet şey yüzünden 2. kez rootladım telefonu :D.Nasıl sileceğim ben bu lanet uygulama çöplerini.8 GB çöp var diyorum :D. Bi geri dönüşüm kutusu yüklemiştim mübarek program 2.5 gb data toplamış 3400 küsür belge gösteriyor. :D Sen bilirsin bu işleri biraz düşün kafayı yicem yoksa.Modern combat yüklicem yer yok.

PriZm

PriZm

Üye
Sd kartı yedekle ve biçimlendir :D

PriZm

PriZm

Üye
Titanium backup ile o kalıntıları kaldıramazsın.

serif55

serif55

Üye

Bu linkteki uygulamayı kur hocam tam sürümünü verdim cihazın root lu zaten bu konulara asinaligin varsa sıkıntı cekmezsin ve işini fazlasıyla görecektir ;)

• Beğen
Tepkiler: fingerback5
fingerback5

fingerback5

Üye
    Konu Sahibi

Bu linkteki uygulamayı kur hocam tam sürümünü verdim cihazın root lu zaten bu konulara asinaligin varsa sıkıntı cekmezsin ve işini fazlasıyla görecektir ;)

Ne işe yarar bu uygulama dostum?

serif55

serif55

Üye
Ne işe yarar bu uygulama dostum?

Hocam aşırı derecede kapsamlı bir temizlik programıdır bu, bu yüzden asinaliginiz varsa die belirttim zaten bi önceki mesajimda. Root yetkisi de istediği için doğru bi şekilde kullanılması gerekio sistem dosyalarını silmeme amaçlı. Bir sürü ayarı vs. şeyi olduğu için burdan anlatmam hem uzun sürer hemde meşakkatli olur :)

lemaynak

lemaynak

Üye
vala hocam bağlican teli pc ye. pc den girip tek tek silcen gördüklerini...
bende yanı sorundan dolayı sıkıntılıyım yeni rom attım hala duruyo meretler...

blacktalon

blacktalon

Üye
Clean master ile silKullandigini gormedim

Üst Alt