Silinen sim mesajlarını geri getirme yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Silinen sim mesajlarını geri getirme yardım!
Evet arkadaşlar telefonum Nokia 6220 classic bugün mesajlardan sim mesajlarına girecektim ki baktım hiç biri yok 30 tane mesaj saklıydı ama hiç biri yok aceba bu silinen sim mesajlarını yani sim mesajlarında gelen mesajları geri getiremezmiyim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bu mesajlar benim için çok önemli.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Yardım eden yokmu.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
sanmıyorum sonuçta hafıza kartı değil ki bilgisayara tak programla geri getir. .
Forumda böyle bi konu açılmıştı bak bi istersen belki bi faydası olur. .

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
geçen aynısı benim de başıma geldi telefonum N95
Tamamen silinen mesajları telefon hafızasındaysa kurtaramazsin. Ama tam çözüm olmasa da bir yolu var. Telefona pyton yükle, show Del Msg programını da yükle, mesajlari görebilirsin.ama farklı bir pencerede açılıyor kapatınca gidiyor. Yani tamamen kurtaramazsin

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar bu mesajlar benim için çok önemli daha başka tavsiyeleri olan varsa bekliyorum.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
ben çok araştırdım dostum kimsenin farklı işe yarar tavsiye verebileceğini sanmıyorum. Hafıza kartından silinmiş olsa geri dönüştürme programlarıyla belki kurtarılır ama telefon hafızasından gitmişse artk onları sadece benim anlattığım yöntemle bulabilirsin

yyy

Üye
Sim kart okuyucu alman lazım yada operatorunun bayisine git

Üst Alt