CryDaqqeR
Üye
sanırım anlamadın ama arkadaş neden söylemediğini yazımışdeseydin

sanırım anlamadın ama arkadaş neden söylemediğini yazımışdeseydin

bilalcım ben hiç bir zaman yönetime suç bulmadım ve yönetimle ilgli bir şey demedim bir çözü yolu bulma amaçlı cevaplar yazdımBenimde çok konum silindi ama demedim niye silindi diye , çünkü yönetim o kadar acemi değil![]()

Dostum ben avukatım. Ne demek olduğunu bilmiyorsun bunun. Yaşamayan kişi doktorluk ve avukatlık ne demek bunu asla bilemez! Konuyu açarım cevap yazmaya başlarım ama benim bin tane işim var büroda, vakit bulunca devam ederim. Mesaj yazma süremin çetelesini tutmana gerek yok.1 Saattir bunu mu yazıyordunbende konu hakkında bişi yazcan sandım. Neyse sen biraz rahatla. Kendine Gel
![]()
Henry'nin konusunu ben sildim onun cevabı bende!sayın adminim iş istedik derken sorularımız vardı anlamında konuyu bilmeyen biri moderatörlük veya yönetici adayı istedigimizi sancak
Sırası oldugunu ve yogun oldugunu bilyoruz normal olrak adminsin konun açılmasının sebebi kanatimce bu konuyu tartışarak bir çözüm yolu bulma amaçlıdır.
Ayrıyeten Elif'in cevabına bayılamdım çözüm yolu ve farklı bir yol sunmayan cevaplar beni ilgilendirmiyor.
Yalnız anlayacagımzı anladık; Konular tık diye silincek...Çözüm arayışı yok çünkü...

Profil gösterim sayısı kısa zamanda çok sayıda artan üyelerin üyelikleri banlanacak bunu da ekleme yapayım.http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...tina-ile-profil-hitiniz-artirilir-230429.html
Evet konun hakkındaki sorun ortadan kaldırıldı Henry. Ben de çöpten çıkarttım.
Hem profil hitini hem teşekkür sistemini delen bir ticaretti senin başlattığın. Elbette derhal müdahale ettim.
Ama şu anda sorun yok. Eğer tekrar hit sayısı görünürse ki şu anda sadece yöneticiler görebiliyor konuyu yine silerim. Hatta eylemine devam edersen ceza da alabilirsin.
Profil gösterim sayısı kısa zamanda çok sayıda artan üyelerin üyelikleri banlanacak bunu da ekleme yapayım.

Profil gösterim sayısı kısa zamanda çok sayıda artan üyelerin üyelikleri banlanacak bunu da ekleme yapayım.

Ya kusura bakma sensiz oldu olanlar...
Halbuki ben o kadar dedim, yapmayın etmeyin! Arslansem'i bekleyin diye ama
![]()

Admin abi ayıp olmuyor mu?Ya kusura bakma sensiz oldu olanlar...
![]()

Ya kusura bakma sensiz oldu olanlar...

Söyle bir cevaptan sonra insan cevap yazmaya erinir.....Dostum ben avukatım. Ne demek olduğunu bilmiyorsun bunun. Yaşamayan kişi doktorluk ve avukatlık ne demek bunu asla bilemez! Konuyu açarım cevap yazmaya başlarım ama benim bin tane işim var büroda, vakit bulunca devam ederim. Mesaj yazma süremin çetelesini tutmana gerek yok.
Ayrıca kendimdeyim.
Yaptığın gaf pek fenaydı. Umarım sen kendine gelebilmişsindir.Henry'nin konusunu ben sildim onun cevabı bende!
Anıl senin konunu kim sildi, onu da bulmak gerek ki çok uzun bir işlem
O yüzden beklettim...
Elif'in mesajı çok nükteli ve güzeldi. İlla herkes çözüm arayacak diye bir şey yok. Ben de bazen konulara çözüm aramayan ama gülümseten şeyler yazıyorum.
Konuya gelince...
Haklısınız, konusu silinince nedenini öğrenmek ister insan.
Ben de vaktinde yeni üyeyken bir fıkram silindiği için Ozan'a çatmıştım.
Burada karşılıklı iyiniyet göstermek gerekiyor önce. Olabildiğince "üstelememek" ve olabildiğince "sebep belirtmek" gerek.
Ama bazen çok fazla şikayet mesajı geliyor ve gerçekten yetişmek zor oluyor her şeye.
Bunca şeyi bir arada çözerken arada iyi yaptığımız ancak mükemmel yapamadığımız eylemler elbette oluyor.
Ancak aslına bakarsanız şu sıralar biz de yönetimde bu tip bir tartışma yaşıyoruz. Hatta konusunu da ben açtım
Bakalım, belki güzel bir sistem getirebiliriz.

Sözü olan yazar Salih'imSalih Baba™;1457737' Alıntı:Söyle bir cevaptan sonra insan cevap yazmaya erinir.....
Abi Maşallah her cevabında Türkiyemize yeni bir Destan kazandırıyorsun.....![]()

ah o sözlerin 10da biri de bende olsaSözü olan yazar Salih'im![]()

ah o sözlerin 10da biri de bende olsa
neyse neyse konuyu saptırmayalım ne diyoduk![]()

İşte buna kızarım ,boşuna '' Cümlede anlam '' ı öğretmiyorlar bize lise bitene kadar !sanırım anlamadın ama arkadaş neden söylemediğini yazımış![]()
İşte buna kızarım ,boşuna '' Cümlede anlam '' ı öğretmiyorlar bize lise bitene kadar !