Silinen Konular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Konular
Sitede silinen konu ile ilgili düzenleme yapılmasını gerektiğini düşünüyorum. Msn de 2 arkadaşında şikayetci olduğu bu konuda yöneticilerin, konumuzu sildikten sonra şu şu sebeple konunuz silindi diye haber ederse bizde nedenini öğrenip, hatayı yapmayız. Konumuz siliniyor bende diyorum bu konu nere gitti, arıyorum profilden felan yok.

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kesinlikle katılıyorum bu konu ile ilgli adminlerimizden birsinede,konu ile ilgli profilene yazdım ama daha görmedi herhalde

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle katılıyorum bu konu ile ilgli adminlerimizden birsinede,konu ile ilgli profilene yazdım ama daha görmedi herhalde
bende aynen öyle. 2 admine de farklı konularda sordumdu ve cevap alamadım. 2 sine de msn den yazdım ama cevap yok.

Ozan

Ozan

Admin
Forum Kuralları - Maxicep.Com ' nı okuyup başlıklarınızı kurallar dahilinde, uygun kategorilere açmanız gereklidir aksi halde konuya müdehale hakkı yönetimin ve haber verme gibi bir lüksü yoktur zira kural dışı ve uygunsuz konuyu açan zaten üye ve sorumlu olan da yine üyeler. Günde kaç tane konu siliniyor ve her birinde üyelere haber verilirse bu yönetim açısından, yönetim sorumlu olmadıgı halde zaman kaybı yaratacaktır.

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Konunuz yoksa silinmiş demektir, konunun silinmesi kural dışı olduğunu gösterir açıklamaya gerek yok.
Önerinizi reddediyorum :):):)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konuları açarken biraz daha dikkatli olalım :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Konunuz yoksa silinmiş demektir, konunun silinmesi kural dışı olduğunu gösterir açıklamaya gerek yok.
Önerinizi reddediyorum :):):)
neye dayanarak red ettginizi analayamadım
benim açtıgım konu kural dışı deildi, sadece haber konusuydu, yorumları haraletlendircek ve tartşmaya açıcaktı idi
ozan adminim saolsun araştırp söledi..
Her silinen konu kural dışı olmaya biliyor gördügünüz gibi...: ?
2.si önerimiz adminlere ve bence gayet güzel bir öneri ama ozanın dedigi başa çıkılmazmış
Bence konu sildikten sonra konuya tıklandıgında konu yerine silinme sebebi yazabilir.
Yapıcı ve çözüm bulucu yorumlar tercihimdir.:dry:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kaideye mi almıyorsun kâle mi almıyorsun? :)

Çok güzel bir cevaptı Elif, bayıldım doğrusu :gul:

Arkadaşlar ikiniz de bana geldiniz, benden iş istediniz :)
Şimdi ben kafamda bir iş listesi tutarım. Her şeyin bir sırası vardır.
Benden iş isterseniz biraz beklersiniz. Buraya gelip de konu açmaya gerek yok.
İşinin zaten dün olmuş olmasını isteyen müvekkil gibisiniz yahu... Az sabır!..
Hiperaktif gençlik :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Kaideye mi almıyorsun kâle mi almıyorsun? :)

Çok güzel bir cevaptı Elif, bayıldım doğrusu :gul:

Arkadaşlar ikiniz de bana geldiniz, benden iş istediniz :)
Şimdi ben kafamda bir iş listesi tutarım. Her şeyin bir sırası vardır.
Benden iş isterseniz biraz beklersiniz. Buraya gelip de konu açmaya gerek yok.
İşinin zaten dün olmuş olmasını isteyen müvekkil gibisiniz yahu... Az sabır!..
Hiperaktif gençlik :)
sayın adminim iş istedik derken sorularımız vardı anlamında konuyu bilmeyen biri moderatörlük veya yönetici adayı istedigimizi sancak:)
Sırası oldugunu ve yogun oldugunu bilyoruz normal olrak adminsin konun açılmasının sebebi kanatimce bu konuyu tartışarak bir çözüm yolu bulma amaçlıdır.

Ayrıyeten Elif'in cevabına bayılamdım çözüm yolu ve farklı bir yol sunmayan cevaplar beni ilgilendirmiyor.
Yalnız anlayacagımzı anladık; Konular tık diye silincek...:hmmm:dry:Çözüm arayışı yok çünkü...

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
    Konu Sahibi
sayın adminim iş istedik derken sorularımız vardı anlamında konuyu bilmeyen biri moderatörlük veya yönetici adayı istedigimizi sancak:)
Sırası oldugunu ve yogun oldugunu bilyoruz normal olrak adminsin konun açılmasının sebebi kanatimce bu konuyu tartışarak bir çözüm yolu bulma amaçlıdır.

Ayrıyeten Elif'in cevabına bayılamdım çözüm yolu ve farklı bir yol sunmayan cevaplar beni ilgilendirmiyor.
Yalnız anlayacagımzı anladık; Konular tık diye silincek...:hmmm:dry:Çözüm arayışı yok çünkü...
:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Cevap vereceğim Anıl...
İş listemde:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt