Silinen dosyalarımı nasıl geri getiririm(1 aydır silinen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
Silinen dosyalarımı nasıl geri getiririm(1 aydır silinen)
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bazı dosyaları sildim ama şimdi pişmanım bazı programları denedim ama işe yaramadı silinen dosyalarımı genellikle yeni klasör 1,23 şeklinde adlandırmıştım nasıl bulacam ben onları geri dediğim gibi yaklaşık 1 ay oldu lütfen yardım edin

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Şuan üstüne işlediğini umarım farkındasındır başka bilgisayardan Portable olarak indirerek USB'den çalıştıracaksın.Ayrıca dosya isminle çıkmayacaktır.Adlar birbirine giriyor.Recuva Portable ile Derin Tarama yap.Other Files de, yer belirtme.

----------Eklendi @ 21:40:04 ---------- Yazıldı @ 21:39:14 ----------

Anaa biri benden önce yazmış bile :D

yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi

sağol bi bakayım inşallah çare olur

----------Eklendi @ 21:42:08 ---------- Yazıldı @ 21:40:27 ----------

Şuan üstüne işlediğini umarım farkındasındır başka bilgisayardan Portable olarak indirerek USB'den çalıştıracaksın.Ayrıca dosya isminle çıkmayacaktır.Adlar birbirine giriyor.Recuva Portable ile Derin Tarama yap.Other Files de, yer belirtme.

Şuan üstüne işlediğini umarım farkındasındır? anlmadım?

----------Eklendi @ 21:43:13 ---------- Yazıldı @ 21:42:08 ----------

Şuan üstüne işlediğini umarım farkındasındır? anlmadım?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Demek istediğim cookie'ler ve Geçiçi İnternet Dosyaları ile üstüne işliyorsun, ne program yüklersen yükle istersen mp3 dinle dosyaları önbelleğe alacak (yazma) veya Temp yapacak (yazma).Hani Okuma Hızı / Yazma Hızı deniyor ya.İşte şuan üzerine yazıyorsun.

yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
Demek istediğim cookie'ler ve Geçiçi İnternet Dosyaları ile üstüne işliyorsun, ne program yüklersen yükle istersen mp3 dinle dosyaları önbelleğe alacak (yazma) veya Temp yapacak (yazma).Hani Okuma Hızı / Yazma Hızı deniyor ya.İşte şuan üzerine yazıyorsun.

hmm anladım peki benim o dosyaları kurtarma şansım var mısır?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
File Scavenger, Easy Recovery... << Bunlarda iyimiş. Önceden Recover My Files kullanmıştım.Adı olan fakat bir bo.ka yaramayan bir program, denemeye bile kalkışma.

----------Eklendi @ 21:53:37 ---------- Yazıldı @ 21:51:40 ----------

Tabikide eğer harddiskin iyi bir harddiske şansın vardır...Fazla üstüne işlemeden başka bilgisayardan bu programların FU.LL ve portable'larını indirip USB'den çalıştırıp şansınızı deneyin.Sonucu buraya yazarsanız sevinirim...

yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
File Scavenger, Easy Recovery... << Bunlarda iyimiş. Önceden Recover My Files kullanmıştım.Adı olan fakat bir bo.ka yaramayan bir program, denemeye bile kalkışma.

----------Eklendi @ 21:53:37 ---------- Yazıldı @ 21:51:40 ----------

Tabikide eğer harddiskin iyi bir harddiske şansın vardır...Fazla üstüne işlemeden başka bilgisayardan bu programların FU.LL ve portable'larını indirip USB'den çalıştırıp şansınızı deneyin.Sonucu buraya yazarsanız sevinirim...

recuva ile taratıyorum bakalım

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bu arada klasör ile kurtaramazsınız.Sadece dosyaları çıkartır.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Yardımlarım bu kadar.Yorumlarımdan yola çıkarak deneyin.Size iyi şanslar.

seyyid70

Üye
kurtarma işlemi basit birşey değildir kardeşim.mesela 40 gb lık harddiskin var 40 gb lık arşivin var ve bunu sildin.ardından 20 gb lık dosya yükledin bu harddiske ve bu da sildiğin 40 gb lık dosyanın 20 gb ını geri yükleyemiyeceğin anlamına gelir.çünkü üzerine yükleme yaptın... Proğram konusunda ise tavsiyem yok ama kullandığın proğram ful sürüm olmalı ki is görsün.saygılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt