exp_l0it
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yok normal isoyu msdn yapabilir miyiz diye merak ettim
Teşekkürler
aio yapımı eklenecektir yakında !
senin için araştırır bakarım ama isoyu bir şekilde live cd şekline getirmek gerek.Hocam AIO degilde bu hirens boot cd sonra live xp ve normal xp, 7, 8, 10 ve tabiki driver pack solution yuklu tam donanimli bi USB yapmak istiyorum oyle bi konu acsaniz acayip populer olur internetteki kaynaklar cok eski ve linkler neredeyse tamami olu ( zaten hepsi birbirinden copy-past )
senin için araştırır bakarım ama isoyu bir şekilde live cd şekline getirmek gerek.
aio yapımını unutmuşum ben
aioyu bi kaç saate ekliyorum tabi şu aioyapma prolarını bir çalıştırabilirsem
onu yazılımcı daha iyi bilir bendenhocam live iso hazır var zatenolmadı gparted gömeriz ama o çoklu programlı vsli bi USB ilaç gibi ilaç
onu yazılımcı daha iyi bilir benden
ama siteleri araştırıp bakarım yapabilirsem anlatırım sizede
DVD duzenleme-3.adim-6. resimin oldugu yerde katilimsiz programlari ekliyosun, program kodlama yapiyosun orda sadece atmayla olmaz.cevap için teşekkürler peki hocam bu programla katılımsız programları iso ya gömebilirmiyiz yani format bittiğinde otomatik kurulmuş olacaklar ?
arkadaşlar NTLite ile iso yu düzenleyip katılımsız programları vs ekledim ancak kurulum hizmetleri başlatıyor a kadar gelip bir süre sonra reset atıyor sanal makine ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?