Silinecek konu

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Silinecek konu
.

Son düzenleme:
Tepkiler: 'Şeref', furyzer0, Gönüldaş ve 8 diğerleri
bunla sıfırdan format cd si yapabilirmiyiz

Tepkiler: furyzer0 ve -Börteçine-

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
bunla sıfırdan format cd si yapabilirmiyiz
işletim sistemini yeniden yazmayı kastediyorsan hayır...
format atarken şunu ayarla, bunu yükle, diye uğraşmayasın diye format cdsine ayar çekiyosun, istediğin ayarlarda sana özel format cd'in oluyor. mesela format attım pc adı istiyor bununla orayı hem otomatik geçmesini hemde açıldığında PC yazmasını sağlayabilirsin...

Tepkiler: -Börteçine-
işletim sistemini yeniden yazma değil boş cd yi format cd si yapma anlamında kasteddim

Tepkiler: afatsumlug97 ve -Börteçine-

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemini yeniden yazma değil boş cd yi format cd si yapma anlamında kasteddim
isoyu seçip yazdır, zaten bootable olarak ayarlanıyor kendi. bu programla cd yazdıramazsın.
*usb için microsoftun kendi yazdığı win7 usb download tool adındaki programdan bootable format usb/cd yapabilirsin.

Son düzenleme:
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
Şimdi vaktim yok olunca detaylı olarak inceleyeceğim

Tepkiler: afatsumlug97
teşeküürler

lakin en sağlıklısı modifiyesiz hali

Tepkiler: CaptainPrice. ve afatsumlug97
paylaşım için teşekkürler

Windows 8.1 için WinReducer 1.10 çıkmış konuya yeni sürümünü ekle istersen eski sürümde güncellemeleri indirmiyor

Tepkiler: afatsumlug97 ve CaptainPrice.

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 için WinReducer 1.10 çıkmış konuya yeni sürümünü ekle istersen eski sürümde güncellemeleri indirmiyor
Teşekkür ederim yeni link atıyorum hemen..değiştirildi.. ana yazıda yenilendi

Tepkiler: CaptainPrice. ve -Empat-
İyi günler ben Windows 8.1 bu programla farklı ayarlar uyguladım usb den format attım fakat bu programla yaptığım ayarlar etkin olmamış yardımcı olur musunuz?

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
İyi günler ben Windows 8.1 bu programla farklı ayarlar uyguladım usb den format attım fakat bu programla yaptığım ayarlar etkin olmamış yardımcı olur musunuz?
kardeş ilk önce virtual box ile test edilmesi gerektiğini söylemişim yazıda. neyse boşver şimdi.
dosyayı wim olarak kaydet. daha sonra iso dosyasının içindeki install.wim dosyası ile değiştir yazdır kolay gelsin

Ben yapamıyorum ya sizden rıca etsem windows 8.1 64 bit defender kapatılmış iso bulabilir misiniz lütfen yardımınızı bekliyorum teşekkürler.