Silindi...

Sponsorlu Bağlantılar

rastmus

Üye
teşekürler. bende işe yaradı

wolfman.tr

Üye
Telefonu (s3 mini) 6 ay önce aldım (orj.) Hiç bir root/rom işlemi yapmadım. Android sürümü 4.1.1 kies başlıktaki hatayı veriyor. IMEI girince MMI tamamlandı yazıyor, dil seçenekleri çıkmıyor bunu nasıl güncelleyecegim (4.1.2) ?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu (s3 mini) 6 ay önce aldım (orj.) Hiç bir root/rom işlemi yapmadım. Android sürümü 4.1.1 kies başlıktaki hatayı veriyor. IMEI girince MMI tamamlandı yazıyor, dil seçenekleri çıkmıyor bunu nasıl güncelleyecegim (4.1.2) ?

hiçbir fikrim yok ama odin'den yeni rom atarak belki sorununuzu çözebilirsiniz

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
:tşk:

caca41

caca41

Üye
Eline sağlık güzel kardeşim delirmek üzereydim :)

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

brk3535

Üye
s3 mini android 4.0.4 versiyonunu nereden indirebilirim

reaperfather

Üye
Orda yüksek versiyonlar var düşükleri yok.

hsynkertik

hsynkertik

Üye
arkadaslar kıes uzerınden guncelledım ama tur gorunmuyor bana yardım edermısınız forumu okudum ama anlamadım pek 4,1,1 nereden bulacagım ki *#272#İMA# yapıyorum mmı tanınamadı dıo

gacvokem

Üye
teşekkürler sağ ol var ol

NikolaTesla7

NikolaTesla7

Üye
Arkadaşlar, Almanya'dan GT-I9505 getirtmiştim, garantisi de var. Garantisini bozmadan resmi 4.4.2 güncellemesini kurmak istiyorum. Bunun için Kies üzerinden güncelleme yapayım dedim güncelleme yok dedi.

Yukardaki linkteki kurulumu Odin ile kendim yaparsam garanti dışına çıkar mı? Çıkmadan bu 4.4.2 güncellemesini nasıl kurabilirim?

Son düzenleme:

mehmet022

Üye
bende galaxy trend plus var 650 mb lık indirmeyi yaptı ama telefona yükleyemedi nden telefonla bağlantı sorunu var dedi ?

Ahmet___58

Üye

Merhaba, N7100 Cihazım paralel ithalat.EGY(MISIR) olarak görünüyor ülke kodu. Odin ile son olarak Turkiye için yayınlanan 4.3 stock romu yüklemiştim. Şimdi öğrenmek istediğim konu şu, 4.3 den 4.0 a geri dönüp dil kodunu TUR yapmam mümkün mü?(cihaz rootsuz) yani 4.3 den direk 4.0a sürüm düşürmesi yapabilir miyim? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Beyler bı soru sorcam da ben bu root ıslerını felan onceden wonder da yapıyodum s3 e gectım bunda da yaptım servıse vermem gerektı tabı ben orjınal romu yukledım s3 e servıs bana telefona root atılmıs 470lıra olur bunun yapılması bende gerek yok dedım tabı dogal olarak ama onceden wonder ı da boyle yapıyodum hıc boyle bısey demedıler bana teknisyenle konuştum az önce anakart ta root gözükür dedi bunu peki nasıl halledebiliriz dedim ve bana biz anakart değiştiriyoruz direk dedi ama illegal yollardan yapılabilir dedi ama çökme ihtimali yüksek dedi telefonu download modda açtı bana gösterdi (2 court) gibi bişey yazıyodu bu iki kere root atıldığını gösterir dedi bunun silinmesi lazım sonra olur dedi bunu da silmek için illegal yollara başvurmak lazımmış .bunu nasıl silebiliriz arkadaşlar bi programı felan var mı ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere :locked2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt